AGM X3 – Kåret til den bedste “robuste” smartphone

AGM X3 har netop vundet prisen for “best ruggedised device” i Mobile Industry Awards 2019.

Hvilket betyder at den er kåret til den bedste robuste smartphone på markedet.

I juni 2019 afholdte “Mobile Industry Awards” deres årlige awardshow. Der blev uddelt priser i mere end 20 kategorier herunder “best ruggedised phone” som gik til AGM X3. Nogle af de øvrige priser gik til a-brands som Apple, Samsung og Huawei.

AGM X3 er den nye flagskibsmodel fra AGM. Denne model adskiller sig ved at være større, hurtigere, og mere holdbar end de tidligere modeller. Med sin IP68- og MIL-STD-810G certificering sikrer du dig en telefon, der klarer sig igennem alle de strabadser, hverdagen byder på.

Med AGM X3 får man ikke blot en “arbejdstelefon”, du får en telefon der designet til din hverdag. Med sin snapdragon 845 chip og 8gb ram. Sikrer du dig at have en stabil og pålidelig telefon der aldrig svigter – som oven i købet er lynhurtigt.

Derudover kommer AGM X3 med double bagkamera (12MP+24MP) og et frontkamera (20MP), 5,99″ skærm, der sikrer brugervenligheden og totaloplevelsen ved spil eller film.

IP68- og MIL-STD 810G-certificeret

Der findes efterhånden en del IP68-certificeret telefoner på markedet, sågar også smartphones. Men der hvor AGM X3 adskiller sig er i sin MIL-STD-810G-certificeringen.

MIL-STD-810G-certificeringen er en militær-standard udviklet i USA. Det er en certificering, der kun kan opnås af de mest robuste produkter, dette har længe ikke være teknisk muligt at opnå denne certificering på en smartphone, men dette har AGM X3 modbevist.

For at opnå MIL-STD-810G-certificeringen, bliver telefonen testet til det yderste herunder:
Modstandsdygtighed over for fald og stød, væsker, vibrationer, partikler, luftfugtighed, temperaturtolerance, tryk, elektromagnetisk interferens, vand, støv, trådløs funktion. Listen er lang, men vigtigst er at AGM X3 er yderst holdbar.

Nøglefeatures for AGM X3

  • Snapdragon 845
  • MIL-STD-810G IP68 certificeret
  • JBL højtaler
  • 12MP (primært) + 24MP (sekundært) kamera
  • 20MP front kamera
  • Qualcomm Quick Charge 3.0
  • Trådløs opladning
  • 5,99″ (2160×1080 FHD+)

Ikke længere bare en “arbejdstelefon”

AGM X3 har taget kampen op i mod de mange “arbejdstelefoner” på markedet. AGM X3 er nemlig først og fremmest en kraftfuld smartphone, blot med specifikationer der gør den til en ekstrem holdbar telefon, der med fordel kan bruges i forbindelse med et fysisk arbejdsmiljø.

Testet af mobilsiden.dk

AGM X3, har udover den fine pris fra Mobile Industry Awards 2019, også gennemgået en test hos mobilsiden.dk. Telefonen er testet på de parametre der adskiller den fra øvrige flagskibsmodeller. Telefonen får i alt 4 stjerner, her bliver blandt andet skærmen fremhævet, ydermere bliver der i anmeldelsen understreget hvor hårdfør AGM X3 er. Mobilsiden gennemtester telefonen og udsætter den for en række tests, herunder: diverse droptests og nedfrysning. Telefonen lever dermed op til sin IP68-certificering og MIL-STD-810G.

Citat fra mobilsiden.dk

“Med den rene Android OS og den kraftige hardware, er der ikke meget der kan gå galt i forhold til ydeevne. Og det spiller også som det skal. Der er absolut intet jeg kan smide i hovedet på AGM X3, som den ikke bare tygger sig igennem”