Azets i nyt opkøb inden for ejendomsadministration
Hjem NYHEDER Azets i nyt opkøb inden for ejendomsadministration

Azets i nyt opkøb inden for ejendomsadministration

Af Redaktionen

Kun en måned efter overtagelsen af Andersen Partners aktiviteter på Fyn, kan Azets-koncernen offentliggøre købet af ATB ejendomsadministration i København.

Azets i nyt opkøb inden for ejendomsadministration

ATB flytter i disse dage fra Brønshøj og få kilometer ud af byen og ind i Azets´ danske hovedkontor i Herlev, hvor 300 nye kolleger er klar til at byde de 10 medarbejdere velkomne.

Et drømmescenarie for både kunder og medarbejdere, lyder det fra både sælger og køber

Det er en af markedets mest veldrevne virksomheder inden for ejendomsadministration, som nu bliver en del af konsulenthuset Azets, der dækker alle discipliner inden for regnskab, løn og HR.

Nadia og Lars Buck-Arentsen, der for 19 år siden stiftede ATB, har pr. 1. maj solgt virksomheden til Azets. De 10 medarbejdere flytter i disse dage de få kilometer fra Brønshøj til Herlev, hvor de bliver en del af et fagligt miljø med flere end 300 medarbejdere alene i Danmark.

– Tidspunktet for at sælge er rigtigt for os. Vi har en meget stabil og loyal kundekreds og et dygtigt medarbejderteam. Nye love og regler stiller imidlertid stadigt højere krav til opgaveløsningen, og derfor er vi i de senere år blevet bundet mere af driftsmæssige opgaver. Vi har i stigende omfang savnet at have tid til udvikling, og det får vi nu mulighed for igen at fokusere på, fortæller Nadia og Lars Buck-Arentsen, der fortsætter i virksomheden de kommende måneder og herefter vil stå til rådighed for det team, der skal videreudvikle området inden for ejendomsadministration hos Azets.

Muskler og investeringer

Ledelsesmæssigt har Nadia og Lars Buck-Arentsen fra første dag haft fokus på at gøre det let for kunderne, og ATB har konstant søgt nye veje til at effektivisere og optimere arbejdsprocesser. Eksempelvis var virksomheden blandt de første i markedet med online-løsninger til dokument­håndtering, hvor kunderne selv kunne hente dokumenter ned til brug for foreningsarbejdet.

Med salget til Azets kan parret anvende deres know how og service management-tilgang mere aktivt og igen rette fokus på de udviklingsopgaver, som de begge er tiltrukket af.

– For at kunne udvikle nye løsninger til markedet kræver det tid og muskler. Derfor synes vi, at det er det rigtige tidspunkt at blive en del af noget større. I dialogen med Azets har vi det helt rette match med en spændende organisation og nogle tillidsvækkende mennesker, der med ATB-ånden intakt kan føre virksomheden til et nyt niveau til glæde for vores kunder og medarbejdere, fastslår Lars Buck-Arentsen, der betegner salget til Azets som en win-win situation for alle parter.

Nye muligheder

Ud over fordele for kunderne ser Nadia Buck-Arentsen også store fordele for medarbejderne ved at blive en del af den større Azets-organisation:

– Vi har i alle årene uddannet gennemsnitligt en elev om året, og som en naturlig del af deres udvikling er de fløjet fra reden efter nogle år. Nu får vores medarbejdere mulighed for at fortsætte karrieren i samme virksomhed, hvis de har faglige eller ledelsesmæssige ambitioner, siger Nadia Buck-Arentsen, der betegner situationen som et drømmescenarie.

Effektiv forretningsmodel

Også hos Azets ser man frem til at forløse det potentiale, som købet af ATB giver mulighed for.

– ATB er en veldrevet forretning med tilfredse kunder og veluddannede medarbejdere. Nadia og Lars har formået at etablere en virkelig effektiv forretningsmodel som vi ser frem til at arbejde videre med, fortæller Lasse Ludvigsen, der er ansvarlig for Azets Ejendomsadministration og uddyber:

– Azets er en stor spiller som både kan arbejde i dybden og på tværs. Vi forventer mange synergier mellem ATB’s forretningsmodel samt Azets’ størrelse og bredde. Kombinationen vil skabe nogle helt unikke, konkurrencemæssige fordele i markedet, og det er jo netop dén værdi, vi skal tilføre hos kunderne, understreger Lasse Ludvigsen.

Styrker markedspositionen

Det specialiserede område inden for ejendomsadministration er i vækst, og Azets-koncernen har i løbet af det sidste par år håndplukket virksomheder og specialiserede kompetencer til at indgå i betjeningen af både professionelle ejendomsejere og private boligforeninger med regnskaber og administration.

I april overtog Azets således aktiviteterne i Andersen Partners Ejendomsadministration på Fyn, og med købet af ATB styrker Azets sin position inden for ejer- og andelsboliger samt udlejning til private og erhverv i hele Danmark. Azets omsætter i Danmark for godt 250 mio. DKK. og beskæftiger flere end 300 medarbejdere i Herlev, Odense, Fredericia og Aarhus.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>