Azets styrker sit norske tilbud til tandlæger, ejendomsmæglere og entreprenører med nyt opkøb
Hjem FINANSIEL Azets styrker sit norske tilbud til tandlæger, ejendomsmæglere og entreprenører med nyt opkøb

Azets styrker sit norske tilbud til tandlæger, ejendomsmæglere og entreprenører med nyt opkøb

Af Redaktionen

Azets opkøber revisionsfirmaerne Saga Regnskap Hønefoss, Saga Entreprenør Regnskap, Sørum Økonomi, Duit AS, Saga Consult AS og Saga Regnskap Tønsberg.

Aftalen omfatter alle services, medarbejdere og kunder tilknyttet kontorerne i Hønefoss, Tønsberg og Sørum (Saga Regnskap Hønefoss, Saga Entreprenør Regnskap, Duit AS, Saga Consult AS, Saga Regnskap Tønsberg AS og Sørum Økonomi AS).

Den årlige omsætning i de opkøbte virksomheder udgør omkring NOK 100 millioner i 2023. Som en del af opkøbet bliver 90 medarbejdere på de lokale kontorer en del af Azets.

Azets styrker sit norske tilbud til tandlæger, ejendomsmæglere og entreprenører med nyt opkøb

Runar Leite, administrerende direktør Azets Norge, Knut Haugerud, bestyrelsesformand for alle de opkøbte virksomheder, Magnus Haugerud, administrerende direktør Saga Regnskap Hønefoss AS og Fredrik S. Gulbrandsen, direktør SME i Azets Norge.

“Vi er meget tilfredse med aftalen, da vi deler de samme kerneværdier. Alle de opkøbte virksomheder er allerede godt etableret på de markeder, hvor de opererer, og er særdeles synlige inden for deres respektive geografiske områder. Deres ekspertise og specialisering inden for deres felt er imponerende, og de deler Azets’ ambitioner om vækst og om at imødekomme kundernes høje krav til service og kvalitet,” siger Runar Leite, administrerende direktør i Azets Norge.

Bestyrelsesformand for de opkøbte virksomheder, Knut Haugerud, og Magnus Haugerud, administrerende direktør for Saga Regnskap Hønefoss AS, bekræfter målsætningen:

“Vores team er meget begejstret for at blive en del af Azets. Det er en fantastisk mulighed for at styrke vores servicetilbud til SMV’er, og det er også en god mulighed for vores team for at blive en del af en større organisation, der skaber endnu mere værdi for vores kunder. Vi vil fortsat bygge videre på vores egne resultater, levere det samme høje serviceniveau som en del af en voksende koncern, som tilbyder nye og spændende muligheder for vores kunder og medarbejdere. Det var tydeligt for os fra starten, at Azets’ kultur og værdier passer med vores, og vi er sikre på, at det er et perfekt match for vores fremtidige vækst.”

Fredrik S. Gulbrandsen, direktør SME i Azets Norge, tilføjede:

“Vi byder vores nye kolleger hjerteligt velkommen til Azets. Virksomhederne har 90 højt kvalificerede fagfolk, der deler vores passion for fremragende kundeservice og kundeleverancer af høj kvalitet. Vi glæder os meget til at se, hvad vi sammen kan udrette i fremtiden.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>