BluJay’s LSP Platform modtager Frost & Sullivan 2020 Product Leadership Award
Hjem NYHEDER BluJay’s LSP Platform modtager Frost & Sullivan 2020 Product Leadership Award

BluJay’s LSP Platform modtager Frost & Sullivan 2020 Product Leadership Award

Af Redaktionen

BluJay Solutions, en førende leverandør af supply chain software og -tjenester, meddeler i dag, at BluJay LSP-platformen har modtaget Frost & Sullivan 2020 Product Leadership Award.

BluJay’s LSP Platform modtager Frost & Sullivan 2020 Product Leadership AwardBluJays LSP-platform er en supply chain platform, specialbygget til logistik serviceudbydere, der administrerer flere transportformer, supply chainpartnere og toldordninger via platformens administrationsløsninger for transport, lager, container opbevaring, told og mobilitet.

“Logistikudbydere (LSP’er), der opererer i komplekse, internationale logistikmiljøer, stræber efter at styre flere transportformer (f.eks. færge, jernbane, hav og luft), supply chain-partnere og toldordninger, mens de samtidig stræber efter at møde deres kunders stadig mere omfattende krav samt holde omkostningerne nede,” skriver Sankara Narayanan, Senior Industry Analyst hos Frost & Sullivan.

”BluJay har nytænkt rollen som leverandør af supply chain softwareløsninger og -tjenester gennem en unik kombination af data, netværk og applikationer for at styrke verdens førende LSP’er samt producenter, distributører, speditører og detailhandlere med en virkelig friktionsfrit supply chain workflow.”

”Kombinationen af ​​netværk og applikationer resulterer i enorme datamængder, som BluJay med succes konverterer til handlingsbar indsigt, hvorfra kunderne kan træffe bedre, mere rentable og rettidige beslutninger,” fortsætter Narayanan.

BluJays LSP-platform anvendes i over 18 lande på hundredvis af lokationer af nogle af verdens mest kendte navne i den europæiske logistikbranche, herunder Mainfreight og Rangel, og er som anført i sidste måned, valgt af Gebrüder Weiss – en af ​​Europas største privateejede logistik serviceudbydere med 7.300 ansatte, 150 verdensomspændende lokationer og 13,7 millioner forsendelser transporteret årligt.

”Vi glæder os over, og sætter pris på, denne analyse og anerkendelse fra Frost & Sullivan i hælene på vores store salgsmoment i 2020 i EMEA,” udtaler Jan-Paul Boos, Senior Vice President, EMEA for BluJay Solutions. “Vores LSP-kunder drager fordel af en robust løsning, der hver dag beviser evnen til at håndtere volumen, geografisk bredde og kompleksitet i førende virksomheder, der giver support og genererer langsigtet værdi.”

Ifølge Frost & Sullivans research er “det appellerende ved BluJays LSP-platform, er at den tjener og understøtter forskellige forretningsmodeller fra et enkelt vindue. Dette skyldes, at platformen understøtter et rigt sæt funktioner som: multi-valuta, flere sprog, multi-netværk, multi-land og multi-site for kunder, der kører i flere lande eller flere forretningsenheder. BluJays LSP-platform er velegnet til individuelle pakker, samlespedition, FTL, distributionstjenester og containere; desuden betjener den indenlandske, enkelt- eller multimodale og internationale virksomheder. Som sådan har hvert element en plads i BluJay LSP-platformen, og enhver unik proces understøttes af det.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>