Brother optaget i ESG-investeringsindekset “FTSE4Good Index Series” for første gang
Hjem NYHEDER Brother optaget i ESG-investeringsindekset “FTSE4Good Index Series” for første gang

Brother optaget i ESG-investeringsindekset “FTSE4Good Index Series” for første gang

Af Redaktionen

Brother Industries, Ltd. (Administrerende direktør: Ichiro Sasaki) har i dag meddelt, at virksomheden for første gang er optaget i det globalt anerkendte ESG-aktieinvesteringsindeks FTSE4Good Index Series.

Brother optaget i ESG-investeringsindekset “FTSE4Good Index Series” for første gangFTSE4Good Index Series er en række indekser etableret af London Stock Exchange Group med handelsmærket FTSE Russell. Det omfatter virksomheder, der overholder standarder til evaluering af miljø-, samfunds- og ledelsesmæssige praksisser (ESG).

Samtidig er Brother også blevet optaget i FTSE Blossom Japan Index, et andet ESG-indeks, som er indført af Japans offentlige pensionsfond (GPIF), der administrerer den største samling af midler i verden. Som et resultat heraf er Brother også blevet optaget i tre ESG-indekser, som Japans offentlige pensionsfond (GPIF), har indført: FTSE Blossom Japan Index, MSCI Japan Empowering Women (WIN) Select Index, og S&P/JPX Carbon Efficient Index.

Brother Group forpligter sig til ESG-aktiviteter som en måde at fastholde interessenternes tillid på. Inden for miljømæssige aktiviteter har Brother Group i marts 2018 udarbejdet Brother Group Environmental Vision 2050, og man arbejder på at reducere CO2-udslippet i hele værdikæden. Blandt de samfundsmæssige aktiviteter identificerer koncernen prioritetsområder, der skal forbedres, så Verdensmålene kan nås, og samfundsmæssig værdi skabes gennem forretningen. Derudover har koncernen i regnskabsåret 2019 underskrevet FN’s Global Compact og annonceret, at man vil bidrage yderligere til en bæredygtig udvikling af samfundet. I forhold til ledelsesmæssige aktiviteter har man arbejdet på at styrke ledelsen i overensstemmelse med “Brother Group Basic Policies on Corporate Governance”, som blev udarbejdet i 2015.

Brother Group vil fortsat forpligte sig til at opbygge langsigtede tillidsrelationer med alle interessenter ved at udvikle forretningen, leve op til sin sociale ansvarlighed og stadig være “At your side”.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>