Danske Gamere foretrækker at købe deres PC spil digital
Hjem NYHEDER Danske Gamere foretrækker at købe deres PC spil digital

Danske Gamere foretrækker at købe deres PC spil digital

Af Redaktionen

Du kan straks tage dit nye spil i brug, hvis du køber det digitalt

Danske Gamere foretrækker at købe deres PC spil digital

Køb PC spil digitalt og tag dit nye spil i brug med det samme.

Det er en mulighed, som rigtig mange dedikerede gamere benytter sig af, og du kan med god grund gøre dem kunsten efter. Køber du et fysisk spil, så kan du snildt komme til at vente flere dage, hvis ikke uger, før du modtager spillet med posten. Dette slipper du for, hvis du vælger den digitale udgave af spillet, idet du dermed blot får tilsendt en personlig spilkode pr. mail. Spilkoden.dk er en af de forhandlere, der tilbyder digital levering på få sekunder. Kan du slet ikke vente med at komme i gang med spillet, så køb det da digitalt og undgå at sætte din tålmodighed på prøve.

Der kan være penge at spare

Digitale computerspil er ofte billigere end fysiske computerspil. Der er dog selvfølgelig ingen regler uden undtagelser, hvorfor du med fordel kan sammenligne spilpriser, inden du afgiver en ordre. Når du køber spilkoder, så slipper du bl.a. for at betale en høj fragtpris. Alene på fragten kan du typisk spare mellem 19 og 49 kr. pr. ordre ved at købe dine PC spil digitalt. Køber du jævnligt nye spil, så kan der være udsigt til markante besparelser.

Det er mere miljørigtigt

Det er heller ingen hemmelighed, at digitale spil forurener mindre end fysiske spil. Du har sandsynligvis allerede regnet ud, hvorfor digitale spil er et miljøvenligt valg.

Med hensyn til miljøet, så udmærker de digitale spil sig bl.a. på følgende parametre:

  • Ingen fysisk skive
  • Ingen emballage
  • Ingen transport (spillet leveres via mail)

Digitale PC spil kan dermed købes med rigtig god samvittighed. Det er bestemt en fordel, der er værd at have med i overvejelserne, når man skal beslutte sig for, hvor man skal købe sine computerspil.

Du kan handle spil døgnet rundt

Glem alt om åbningstider, når emnet er digitale computerspil. Stort set alle spil kan nemlig købes digitalt hos en af markedets mange webshops. Spilkoden.dk er en af de webshops, der forhandler og udsender spilkoder døgnet rundt. Det betyder, at du selv om natten kan erhverve dig nye spil med strakslevering.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>