Ny HP gaming bærbar får det mest avancerede kølesystem til dato
Hjem GAMING Den nyeste HP gaming bærbar får det mest avancerede kølesystem til dato

Den nyeste HP gaming bærbar får det mest avancerede kølesystem til dato

Af Redaktionen

Den nyeste udgave af HP OMEN 16 leverer HP’s mest avancerede kølesystem til gaming-bærbare nogensinde.

Samtidig tilføjes HP Victus 15 til porteføljen, der giver gamere på begynderniveau mulighed for at spille de nyeste spil.

HP Inc. løfter sløret for deres nyeste hardware og software inden for gaming, som er skabt til at forbedre spiloplevelsen overalt i verden. En ny udgave af HP OMEN 16 får sin mest avancerede termiske løsning til dato, der sørger for ultimativ ydeevne. Med fokus på effektiv køleløsning tilføjes HP Victus 15 til porteføljen, og OMEN Gaming Hub ser en række kraftfulde opdateringer, der bidrager til at skrue ydeevnen helt i vejret.

Ny HP gaming bærbar får det mest avancerede kølesystem til dato“Mange bruger fortsat mere tid på gaming, og derfor vil efterspørgslen også stige på hardware og software, der giver en kraftfuld ydeevne og mulighed for at fordybe sig komplet i spilverdenen,” siger Josephine Tan, Global Head og General

Manager, Consumer PC’s hos HP Inc: “De seneste tilføjelser til HP’s gaming-portefølje giver folk med alle baggrunde – både nybegyndere og veteraner – de værktøjer, som de har brug for, til at udvide deres spilhorisont, både i dag og i fremtiden.”

En kold fornøjelse

HP OMEN 16 giver erfarne gamere de seneste fremskridt inden for hard- og software. Køleløsningen opgraderes i form af et ekstra femte varmerør og en fjerde udstrømningsventil, der bidrager til at sænke SSD-temperaturen med 14 % sammenlignet med sidste generation, hvilket også bidrager til et mere støjsvagt design.

Processorerne er for alvor i harmoni, hvor OMEN Dynamic Power i OMEN Gaming Hub samarbejder med en indbygget IR- sensor, der i realtid allokerer strøm mellem CPU’en og GPU’en. Denne teknologi bidrager med en stigning i CPU-ydeevne på 36 % i forhold til sidste års model. Kombinationen af en QHD 165Hz skærm, NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti Laptop GPU og de nyeste MAX Q-teknologier eller AMD Ryzen RX 6650M giver mulighed for at spille selv de mest krævende spil.

Stærk maskine til nye gamere

Populariteten ved gaming fortsætter sin fremmarch på verdensplan, og er blevet en fast del af underholdningen i dagligdagen for mange mennesker. Den nye HP Victus 15 er skabt til at imødekomme nye gameres behov, der i et kompakt design og en overkommelig prisklasse er klar til at levere gribende spiloplevelser.

HP Victus 15 har en 15-tommer FHD 144Hz skærm med Eyesafe low-blue light, og kommer med en NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti Laptop GPU med 2. generations ray-tracing-teknologi eller AMD Radeon RX 6500M. Samtidig har HP Victus 15 også et avanceret kølesystem, hvor indløbsventilationsarealet er 146 % større sammenlignet med den tidligere generation.

OMEN Gaming Hub inkluderet

Både OMEN 16 og Victus 15 leveres med OMEN Gaming Hub installeret, der giver mulighed for at drage fordel af kraftfulde funktioner såsom Performance Mode, Network Booster og System Vitals til at skrue op for ydeevnen. Den nye Optimizer- funktion tilføjer hertil et ekstra lag til ydeevnen, der gør det muligt at frigøre systemressourcer for at maksimere FPS.

Pris og tilgængelighed

OMEN 16.1 Gaming Laptop PC forventes at blive tilgængelig til sommer til en startpris på 13.999 DKK på HP.com.
Victus 15.6 Gaming Laptop PC kommer i tre farvemuligheder: sølv, blå og hvid, og forventes at blive tilgængelig til sommer til en startpris på 9.999 DKK på HP.com.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>