Der er kun 3 ting, som påvirker ranking i Google
Hjem NYHEDER Der er kun 3 ting erlinks, som påvirker ranking i Google

Der er kun 3 ting erlinks, som påvirker ranking i Google

Af Redaktionen

Yearh right!! tænker du, men det erfaktisk rigtigt nok, hvis man er lidt large.

De tre ting erlinks, content og rankbrain.

At der så er pænt mange punkterpå hver del, som rates af Google og benyttes som et signal, jowjow, men de 3 hovedkategorier er altså stadigvæk links, content og Rankbrain.

Vi kender alle til Links og content

Langtde fleste SEO eksperter arbejder med indhold og links på forskelligemåder og opnår super gode resultater.

Det er vejen frem ogdet virker.

Den der har det bedste indhold og links til attrække det op i Google, ja han vider de gode placeringer.

MenHvad med Rankbrain?

Der er kun 3 ting, som påvirker ranking i Google

Rankbrain er en forholdsvis nyteknologi hos Google.

De begyndte tests af den kunstigeintelligent i 2015 og allerede i 18 var Rankbrain inde over allerankings i Google og SEO bureauerne fattede Hat af hvad der skete.

Ilangt de fleste SEO bureauer er Rankbrain ikke noget man arbejdermed, det er noget der er der som Hummingbird og noget man ikke kanpåvirke.

Rankbrain er baseret på kunstig intelligens ogindlæring, så den løbende bliver bedre og bedre til at skabe bedre søgeresultater.

Rankbrain algoritmerne er i dag med ind overALLE søgninger i Google og ser hele tiden på og det vi finder leverop til vores forventninger.

Smutter brugeren retur til Googleefter klik på et resultat, bliver det taget med i betragtning, såsøgeresultatet næste gang kan være anderledes og på den mådetester Rankbrain hele tiden om et søgeresultat er bedre end et andetog optimerer på den måde resultaterne.

Med andre ord, linksog indhold er kun en del af en rakinng i dag, resten er op tilrankbrain algoritmerne.

Vi kender Rankbrain – Det ervores fordel

Forstil dig det vildeste matematiske teaminden for algoritmer kombineret med en SEO ekspert med mere end 17års erfaring.

Så får du en ret heftig cocktail, derpludselig finder ”huller” og “mønstre” i Googles algoritmer og dermed muligheder forat udnytte dem til at opnå høje rankings.

Ikke bare højeplaceringer fordi, der er bruge 200.000 på links, nej højeplaceringer fordi der er brugt den rigtige mængde energi på atændrer websitet, så Rankbrain automatisk lader det flowe helt tiltops.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>