Digitalisering af ejendomme: Yavica åbner kontor i London
Hjem TELEKOMMUNIKATION Digitalisering af ejendomme: Yavica åbner nyt kontor i London

Digitalisering af ejendomme: Yavica åbner nyt kontor i London

Af Redaktionen

Rødglødende efterspørgsel på digitalisering af fast ejendom får danske Yavica til at åbne nyt kontor i London.

– Vores implementering af innovativ Microsoft-baseret software i mere end 40 lande gør os relevante for de fleste ejendomsselskaber i Storbritannien, siger projektleder Jim Collings, der skal drive kontoret.

Den 2. maj åbner den danske ejendomssoftwareleverandør Yavica et sekspersoners kontor i bydelen Kennington, London.

Ifølge Project Manager, Jim Collings, der skal drive kontoret i Storbritannien, vil Yavica gå målrettet efter de mange ejendomsselskaber, som ønsker mere organisatorisk indsigt og at understøtte vækst med åben end-to-end-teknologi.

Digitalisering af ejendomme: Yavica åbner kontor i London

– Britisk fast ejendom ser ud til at have mere travlt end nogensinde. I løbet af det sidste halve år er jeg stødt på flere opstartende projekter end på noget andet tidspunkt i de foregående ti år. Vi går ind i et marked med en overflod af nyetablerede, stærke ejendomsprojekter eller modne virksomheder. Begge ønsker at udvide deres virksomheder og i øvrigt omfavne et voksende behov for fjernarbejde, drevet af pandemien. Det kræver nye softwaresystemer, og Yavicas systemer gør det muligt for ejendomsselskaberne at løfte begge opgaver, siger Project Manager Jim Collings.

Allerede implementeret i 40 lande

En af Yavicas største styrker i Storbritannien er, at proptech-løsningen med hovedsæde i København er udviklet med tanke på det globale marked og allerede er implementeret i mere end 45 lande verden over. Derfor ventes den også at få succes i det britiske.

At få et kontor i Storbritannien bringer desuden Yavica meget tættere på et vigtigt ejendomsmarked i Europa, fortæller ejer og administrerende direktør i Yavica, Mads Pihl Sørensen.

– Britisk fast ejendom er et af de største og mest værdifulde markeder i Europa, og derfor er det en topprioritet for os at være her. Det gør det nemmere for os at møde de helt rigtige mennesker og at lægge strategier med kunderne om, hvordan vi kan styrke deres forretningsprocesser.

– I løbet af de seneste fem år har vi implementeret Microsoft Dynamics-platformen og vores software FlexProperty, som håndterer landespecifikke lovkrav, i mange lande, og det vil vi også gøre i Storbritannien, uddyber Mads Pihl Sørensen.

Yavicas ejendomssoftware er baseret på Microsofts Dynamics 365-platform og er udviklet til 45 lande på 43 sprog. Ideelt til en bred vifte af internationale ejendomsporteføljeselskaber, også mange britiske.

– En af de store fordele er, at det er nemt at integrere. Uanset om medarbejderne eller eksterne teammedlemmer arbejder hjemmefra eller i udlandet, er alle data cloud-baserede og derfor hele tiden tilgængelige. Det øger datadelingen og den hurtige, effektive udvikling af projekter, tilføjer Mads Pihl Sørensen.

Yavica har allerede flere potentielle kunder i kikkerten i England, Irland og Skotland. Siden starten i 2017 er Yavica vokset fra fire til 85 medarbejdere og sigter mod at fordoble omsætning og medarbejdere inden 2024.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>