EET Group opkøber den portugisiske sikkerhedsdistributør NAUTA
Hjem TELEKOMMUNIKATION EET Group opkøber den portugisiske sikkerhedsdistributør NAUTA

EET Group opkøber den portugisiske sikkerhedsdistributør NAUTA

Af Redaktionen

 EET Group, der er en førende værdiskabende europæisk distributør af IT- og teknologiprodukter, kan med glæde offentliggøre sit tredje strategiske opkøb i 2023.

EET Group har netop underskrevet en aftale om at erhverve NAUTA Soluções de Segurança – en portugisisk distributør der er specialiseret indenfor hardware- og softwareprodukter til sikkerhed og overvågning samt netværkskomponenter.

Købet af NAUTA vil yderligere styrke og accelerere væksten i den iberiske region og repræsenterer næste skridt i EETs planer om ekspansion på et vigtigt og lukrativt marked.

NAUTA har hovedkontor i Aveiro med kontorer i Gaia og Lissabon. Siden grundlæggelsen i 1992 har virksomheden leveret solide, rentable resultater, så den er vokset til i dag at være en førende specialist i sikkerhedsindustrien. NAUTA har en række af de største teknologibrands i deres portefølje, herunder COSMO, der er et eksklusivt mærke indenfor sikkerheds-, energi- og driftssoftware. NAUTA har en tilgang, hvor værditilførsel er omdrejningspunktet og tilbyder f.eks. kunderne projektkonfigurering og træning. Disse produkter og tjenester vil blive en integreret del af EETs eksisterende ydelser, hvilket forbedrer evnen til at imødekomme de skiftende behov hos kunder i hele Europa.

NAUTA vil blive fuldt implementeret i EETs unikke forretningsmodel og teknologiplatform, og EET arbejder på at sikre en så glidende og problemfri overgang for alle interessenter, ved at trække på tidligere erfaringer fra talrige succesfulde opkøb gennem de seneste år.

Ved at kombinere ekspertisen fra EETs nuværende medarbejdere i Portugal med NAUTAs dygtige team på 35 ansatte, vil den nye organisation kunne tilbyde deres store kundeportefølje et endnu bredere spektrum af ydelser og stærke brands. Dette samarbejde vil i en markant grad styrke EETs position i Portugal og give NAUTAs eksisterende kunder nogle langt stærkere ydelser og services. Carlos Dias, der er grundlæggeren af NAUTA, er udnævnt til administrerende direktør for det nye og stærke EET Portugal.

EET Group opkøber den portugisiske sikkerhedsdistributør NAUTA“NAUTA er en meget veldrevet virksomhed, og det giver strategisk og kommerciel mening at forene kræfterne mellem NAUTA og EET – begge parter er meget dedikerede til at levere værdiskabende løsninger og tjenester. Vi ser frem til at byde velkommen til vores nye, engagerede og dygtige kollegaer fra NAUTA-teamet. Jeg har fuld tillid til, at Carlos Dias vil lykkes med at lede det nye stærke portugisiske team,” siger Søren Drewsen, CEO, EET Group.

Administrerende direktør og grundlægger af NAUTA, Carlos Dias, siger: “Jeg er meget stolt af de resultater og det hårde arbejde, NAUTA’s medarbejdere har tilvejebragt i de seneste år. Det er takket være dem, at NAUTA nu tager det næste skridt og bliver opkøbt af en højt respekteret IT-distributør i Europa med stærke kompetencer indenfor sikkerhedsbranchen. Vi er overbeviste om, at vores kombinerede indsats vil sætte skub i fortsat vækst, og at vores loyale kunder vil drage fordel af EETs imponerende produktportefølje og ekspertise.”

Købet af NAUTA er det seneste i en række strategiske tiltag fra EET, der fokuserer på både organisk vækst og nøje udvalgte opkøb, med henblik på at ekspandere forretningen og positionere sig i forhold til at skabe langsigtet vækst. Fra den indledende kontakt og indtil kontrakten var underskrevet, fungerede IBSC M&A som rådgiver for EET.

NAUTA er EET Groups 31. opkøb siden 2015 og det tredje i 2023, efter den belgiske distributør Tridis blev opkøbt i april og den paneuropæiske distributør Convena blev opkøbt i maj.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>