EET udvider samarbejdet med SONY

EET Group har udvidet sin aftale med SONY PSE til nu også at omfatte salg og distribution af SONY Pro-AV produkter på hele det nordiske marked.

EET udvider samarbejdet med SONY 1
EET Group indgår aftale med SONY PSE

EET Europarts, der igennem mange år har samarbejdet med SONY Professional Solutions Europe (PSE) på det franske marked, glæder sig over nu at kunne udvide dette samarbejde til også at omfatte Norden. Med en udvidelse af samarbejdet kan EET nu tilbyde sine nordiske forhandlere et komplet og yderst konkurrencedygtigt sortiment af professionelle løsninger fra SONY .

Om samarbejdet med SONY PSE udtaler Henrik Breda, Business Line Director, Pro AV & Digital Singnage hos EET Group: ”Hos EET er vores forhandlere vores hovedfokus. Vi er dedikerede til at kunne tilbyde vores forhandlere en konkurrencedygtig produktportefølje bestående af de førende brands på markedet. Derfor glæder det os, at vores aftale med SONY i dag udvides til også at omfatte de nordiske lande.”

SONY, der er kendt for sine produkter af høj kvalitet, tilbyder en bred vifte af produkter og løsninger til Pro AV-markedet, og kommer til at tilføre yderligere værdi til EET’s eksisterende portefølje af professionelle AV-produkter. Vi ser frem til at samarbejde med SONY i de nordiske lande.”

”Også hos SONY Professional Solutions Europe glæder man sig over aftalen med EET, der åbner muligheden for yderligere vækst på det nordiske Pro AV-marked.

”Vi glæder os over at have fået en ny distributør af SONY Professional’s produkter og løsninger i Norden. EET’s mangeårig erfaring i AV og IT-kanalen giver os mulighed for yderligere at udbrede både vores professionelle BRAVIA displays samt vores projektorer og dermed understøtte væksten i Norden,” siger Øyvind Fritzen, Sales Manager Nordics, SONY Professional Solutions Europe.