Effektiv jording, som sikrer EMI- og lynnedslagsbeskyttelse

Beskyttelse mod mange risici

Effektiv jording, som sikrer EMI- og lynnedslagsbeskyttelse 1Roxtecs kabeltætninger klarer en lang række udfordringer. De beskytter mod vand, gas og gnaverangreb og er brandhæmmende, så ild og røg ikke kan sprede sig i tilfælde af brand. De beskytter også kontroludstyr mod elektromagnetisk interferens (EMI), som overføres via kabler samt elektromagnetisk spænding (EMP). Funktionen til potentialudligning og jording, er stærk nok til at kunne modstå effekten af et strømstød forårsaget af lynnedslag.

God teknisk support

Huang Xing, installationschef hos SGCC HVDC Construction, er godt tilfreds med Roxtec BG™-løsningerne, og det er ejeren, som har besøgt byggepladsen for at inspicere installationerne også.

“Vi havde brug for at få leveret materialet hurtigt, og vi fik god teknisk support fra Roxtec”, siger Huang Xing. “De hjalp os både på byggepladsen og med at designe de skræddersyede tætninger.”

Klarer fremtidige behov

Roxtecs tætninger klarer opgaven fra dag ét – og mange år frem. Kabeltætningerne kan åbnes og har indbygget reservekapacitet. Det er meget praktisk, hvis der skulle opstå behov for at tilføje nye kabler efter nogle år, eller når udstyret skal opgraderes.

Læs mere om succeshistorien her