En kabeltromle er uundværlig til diverse el apparater

En kabeltromle er uundværlig på arbejdspladsen.

En kabeltromle er uundværlig til diverse el apparater 1Særligt hvis du beskæftiger dig indenfor håndværk, hvor du skal bruge diverse el apparater.

Kabeltromler er også noget, du bør eje derhjemme, da den kan hjælpe dig med at transportere strøm fra flere elektriske værktøjer på én gang. Særligt udendørs er en kabeltromle ikke til at undvære. Den kan med sin længde på 20 eller 40 meter transporteres i en bred afstand, så du ikke behøver skifte kontakt hele tiden, når du f.eks. klipper hæk eller slår græs om sommeren.

Valg af kabeltromle

Det er vigtigt at gøre sig nogle overvejelser, inden du går ud og køber en kabeltromle. Blandt andet skal du vælge tromlen ud fra det miljø, hvor den skal anvendes. Bemærk for eksempel at der til brug af kabeltromle på byggepladser, campingpladser og lignende kan være specielle krav om gummi og neopren.

Hvad er et oprullet kabel?

Et oprullet kabel holder på den varme, der opstår på grund af modstanden i kablet. For stor opvarmning forhindres her af den indbyggede termostat. Man kan derfor opleve at termostaten slår fra og der derfor ikke længere er strøm til tromlen. Dette afhjælpes ved at trykke på termostatknappen, når kablet igen er kølet af. Har man behov for høj effekt af tromlen, rulles hele kablet ud for at undgå for stor opvarmning. Vælg derfor ikke kablet meget længere end du i realiteten har brug for.

Køb af kabeltromle

På webshoppen Primusdanmark.dk finder du et stort udvalg af forskelligt udstyr til transport af strøm. Udover kabeltromler finder du her også forlængerkabler, kabeloprullere og meget mere som for eksempel el-værktøj, donkraft, måleudstyr osv.