Endava styrker nu nordisk position med opkøb af softwarespecialist
Hjem TELEKOMMUNIKATION Endava styrker nu nordisk position med opkøb af softwarespecialist

Endava styrker nu nordisk position med opkøb af softwarespecialist

Af Redaktionen

Techgiganten Endava opkøber DEK Technologies, der blandt andet udvikler software til telekommunikationsbranchen.

Endava, der indtog det danske marked i 2020 og er en af verdens førende udbydere af software- og teknologiløsninger, fortsætter sin vækst på det nordiske marked.

Det sker i forbindelse med et opkøb af den australske softwarespecialist DEK Technologies, der blandt andet opererer i Sverige.

Opkøbet sker som led i Endavas målsætning om at vækste gennem diversificering og M&A-aktiviteter.

DEK Technologies blev grundlagt i 1999 og har hovedsæde i Melbourne i Australien. Virksomheden beskæftiger over 600 medarbejdere, der ud over det australske hovedkontor spænder over afdelinger i Stockholm samt Ho Chi Minh i Vietnam. DEK Technologies leverer softwareløsninger til flere industrier, særligt telekommunikation.

“DEK kommer med stor ekspertise inden for især telekommunikation og en leveringskapacitet i Vietnam, der potentielt kan udgøre grundlaget for vores næste store markedsindsats. Vi glæder os over, at de bliver en del af Endava-familien og ser frem til at styrke vores softwareløsninger med dem,” siger John Cotterell, CEO hos Endava.

Endava styrker nu nordisk position med opkøb af softwarespecialist

“Vi har fra første øjeblik haft et godt indtryk af Endavas arbejdskultur og ydelser. Det har vi ønsket at blive en del af og er selvfølgelig glade for, at det nu er tilfældet. Vi ser frem til at bidrage til virksomhedens videre vækst,” siger Drini Mulla, medstifter og CEO hos DEK Technologies.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>