Kempower oplader de elektriske lastbiler på eComExpo
Hjem LOGISTIK/ TRANSPORT Kempower oplader nu de elektriske lastbiler på eComExpo

Kempower oplader nu de elektriske lastbiler på eComExpo

Af Redaktionen

Finske Kempower bliver officiel ladepartner for transportmessen eComExpo – både i Sverige og Danmark.

Virksomhedens ladesystem er blevet en favorit blandt professionelle ladeoperatører – ikke mindst til tung trafik.

– Prøvekørsler af ellastbiler i alle størrelsesklasser er en vigtig del af vores tilbud på eComExpo.

Det kræver opladning, der virkelig virker.

Det siger Anna Fägersten, marketingchef for eComExpo.

Dels handler det om, at køretøjerne skal lades op for at kunne køre. Dels skal interesserede have mulighed for at prøve at lade. Både at tilslutte og holde øje med opladningen i både køretøj og oplader.

– Bare det at kunne prøve at til- og frakoble ladning er nyt for mange. På eComExpo kan de prøve det i ro og mag, siger Anna Fägersten.

Det særlige ved at tilbyde opladning af tunge køretøjer på en messe er, at det er en midlertidig løsning. Noget der er ret simpelt for personbiler, men væsentligt sværere for lastbiler, som normalt kun kan lades med jævnstrøm (DC).

– Vi synes, at det er vildt spændende at være eksklusiv ladepartner på både eComExpo i Stockholm og København og tilbyde en smidig ladeoplevelse til alle, der har lyst til at prøve at lade ellastbiler, siger Erik Kanerva, Director, Sales North Europe hos Kempower.

– Vores dygtige nordiske team vil være til stede ved begge arrangementer med stand og fortæller gerne mere om vores hurtigopladningsløsninger, uddyber Erik Kanerva.

Kempower oplader de elektriske lastbiler på eComExpoKempower er unik ved at tilbyde en mobil DC-oplader. Kempower Movable Charger kan yde op til 40 kW effekt og kan tilsluttes direkte i en 3-faset stikkontakt.

– Der er mange situationer, hvor der enten er brug for hurtig opladning midlertidigt eller mulighed for at flytte opladningen. Så er Kempower Movable Charger en optimal løsning. Den bruges blandt andet af events, bus- og lastbildepoter, logistikcentre og autoværksteder.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>