Ergonomi – at få en behageligere arbejdsdag
Hjem LIVSSTIL Ergonomi – at få en behageligere arbejdsdag

Ergonomi – at få en behageligere arbejdsdag

Af Redaktionen

At arbejde ergonomisk behøver ikke at være en investering i et hæve-sænkebord.

Små skridt kan også gøre en stor forskel.

Arbejdspladsen skal indrettes til at fremme en sund arbejdsstilling, og gennem ergonomiske hjælpemidler fra Leitz og Kensington kan du nemt optimere den.

Ergonomi behøver ikke at være kedelige, vanskelige eller knapt så pæne produkter. De kan være enkle, og de kan tilføre arbejdspladsen noget. Med små hjælpemidler gøres en stor forskel. En stand til din bærbare computer, en siddepude og en fodstøtte gør arbejdspladsen ergonomisk på ingen tid. Produkter som balancestole og siddebolde fremmer variation og bevægelse, og de er perfekte at have ved dit skrivebord og at skifte til, når du har siddet for længe på din kontorstol.

Med nutidens hybridkontor, hvor flere og flere skifter mellem at arbejde på kontoret, hjemme eller i sommerhuset, er det vigtigt med gode ergonomiske løsninger, hvor man arbejder, og måske endnu vigtigere, hvor man føler sig hjemme på kontoret. Farver bruges ikke kun til at vise din personlighed, men de har også indflydelse på humør og produktivitet. Alle Leitz produkter er designet til at forbedre hverdagen gennem brugerdefinerede værktøjer og til at tilføje stil og farve til arbejdspladsen. Sæt dit personlige præg på arbejdsområdet ved at vælge din yndlingsfarve eller vælg forskellige farver til forskellige afdelinger.

Ergonomi – at få en behageligere arbejdsdag 2

Hvis du foretrækker et mere klassisk og stilfuldt kontor, er Kensington det rigtige for dig. Kensington tilbyder en bred vifte af stilfulde og praktiske ergonomiske hjælpemidler designet til at øge produktiviteten og komforten på arbejdspladsen. Det vigtigste i gennemførslen af ergonomi er at vælge produkter, der passer til dem, der skal bruge dem. Vi mennesker findes i alle afskygninger, og derfor skal udstyret også kunne tilpasses.

Kensingtons patenterede SmartFit-system forenkler indstillingen af ergonomisk højde ved farvejustering efter din håndstørrelse.

Undgå at gætte den mest ergonomiske højde, bare match din håndstørrelse til farvekortet og indstil højden til det tilsvarende niveau. SmartFit er også perfekt til kontorer med “free seating”, hvor du ikke har en fast arbejdsplads på kontoret!

Tre enkle råd til en mere behagelig arbejdsdag:

  • Skærm: Placer skærmen 55 til 65 cm foran dig. Hvis den første tekstlinje starter lige under øjenhøjde, har du fundet den optimale højde.
  • Siddestilling: Fødderne skal hvile fladt på jorden, og knæene skal være lavere end hofterne.
  • Arme: Dine underarme skal danne en L-form med dine overarme. Efterlad lidt plads mellem kanten af bordet og tastaturet, så dine arme kan hvile behageligt. Dine håndled skal være lige og dine skuldre afslappede.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>