Dell Technologies lancerer store nyheder på Dell Technologies World 2023
Hjem DELL TECHNOLOGIES Dell Technologies lancerer store nyheder på Dell Technologies World

Dell Technologies lancerer store nyheder på Dell Technologies World

Af Redaktionen

I disse dage løber den store konference Dell Technologies World af stablen i Las Vegas.

Her får deltagerne mulighed for at opleve spændende oplæg fra bl.a. Dell Technologies’ grundlægger Michael Dell samt at få indsigt i de seneste teknologier og være blandt de første til at se Dell Technologies’ seneste lanceringer.

På den første dag af konferencen var de helt store nyheder udvidelsen af Dell Technologies’ APEX-portefølje, der er branchens mest omfattende portefølje af as-a-Service og multicloud-løsninger.

Blandt de nye Dell APEX-løsninger er lanceringen af Dell APEX Cloud Platforms. Det indebærer nye cloudsamarbejder med Microsoft, Red Hat og VMware, som leverer en strømlinet drift ved at udvide cloud-miljøerne til både on-premise og edge.

Dell Technologies lancerer store nyheder på Dell Technologies World 2023Desuden bliver datamobilitet, storage- og containeradministration langt mere simpelt for virksomheder med de nye løsninger: Dell APEX Navigator for Multicloud Storage og Dell APEX Navigator for Kubernetes.

For virksomheder, der ønsker rå regnekræft, lanceres også Dell APEX Compute, der giver virksomhederne mulighed for at få de rette ressourcer gennem et forudsigeligt og månedligt abonnement, der imødekommer it-driftens behov.

Yderligere lanceres også Dell APEX Storage for Public Cloud, der gør det muligt at benytte Dell Technologies’ omfattende softwareløsninger til fil- og blok-storage i public clouds fra AWS og Microsoft Azure.

Sidst, men ikke mindst, har Dell Technologies lanceret Dell APEX PCaaS, der hjælper virksomheder med at simplificerer deres it-drift og udrulle den nyeste teknologi til klient-enheder med forudsigelige omkostninger.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>