Samsung lancerer deres 2023 Smart Monitor line-up
Hjem LEVERANDØRSAMSUNG Samsung lancerer deres 2023 Smart Monitor line-up

Samsung lancerer deres 2023 Smart Monitor line-up

Af Redaktionen

Samsungs 2023 Smart Monitor line-up indeholder opgraderinger, der maksimerer produktivitet og skaber mere personlige oplevelser.

Samsung Electronics Co., Ltd. annoncerer i dag deres globale lancering af det fulde 2023 smart monitor line-up.

De nye M8, M7 og M5 Smart Monitors (modelkoder: M80C, M70C, M50C) fra Samsung giver brugerne mulighed for at skræddersy deres skærm til deres personlige stil og behov, når de gamer, arbejder eller ser underholdning på skærmen.

“Vi hæver barren for Smart Monitors globalt med vores nye serie og især vores forbedrede M8-model,” siger Hoon Chung, Executive Vice President of Visual Display Business hos Samsung Electronics. “Med den samme skærm kan brugerne se deres favorit underholdning og gaming, ligesom de oplever personlig bekvemmelighed og komfort.”

I Norden kommer de første nye modeller fra Samsungs line-up af Smart Monitors i august 2023. Nordiske priser på årets modeller ses nedenfor:

M8: 7 990–9 990 SEK / 5 499–7 999 DKK / 799–999 Euro / 7 890–9 890 NOK

M7: 6 900–7 490 SEK / 4 690–4 999 DKK / 649–699 Euro / 6 900–7 490 NOK

M5: 4 190–4 490 SEK / 2 899–3 499 DKK / 399–499 Euro / 3 895–4 395 NOK

Elegant design til enhver stil og ethvert rum

Den komplette serie består af ni alsidige monitorer, der opfylder behovene hos en lang række brugere. M8, M7 og M5 Smart Monitors fås i forskellige farver og størrelser. Alle tre modeller fås i både 32 og 27 tommer. M8 med UHD-opløsning og 400nit lysstyrke fås i farverne Warm White, Sunset Pink og Spring Green. M7 med UHD-opløsning og 300nit lysstyrke fås i Warm White, mens M5 med Full HD-opløsning fås i en elegant sort eller hvid.

M8- og M7-modellerne, der er introduceret med et nyt Iconic Slim Design, er superslanke og måler 11,39 mm på det tyndeste sted på skærmen. For at fremhæve skærmens og det omgivende rums udseende er der på bagsiden af både M8- og M7-modellerne anvendt et organisk, smart sildebensmønster. Det højdejusterbare stativ med tilt-støtte hjælper M8-brugere med at justere vinklen, når de har brug for det. Skærmen kan også dreje 90 grader for at mindske trætheden ved at scrolle ned i lange filer.

Monitors der redefinerer smart underholdning

Samsung lancerer deres 2023 Smart Monitor line-up2023 Smart Monitor M8 har fået flere opgraderinger og funktionsforbedringer sammenlignet med den tidligere generation. Takket være 4K-opløsning, HDR 10+2 og 400nit lysstyrke leverer M8 strålende og levende billeder og tilbyder det bedste inden for smart underholdning i en skærm. M8-brugere kan nyde godt af nem adgang til Smart Hub-tjenester som Prime Video, Netflix og YouTube. Både M8 og M7 understøtter også farvedækning på op til 99 % af RGB-farveskalaen for at skabe en strålende og livagtig farveoplevelse.

Opgraderede skærme for maksimal produktivitet

2023-serien er blevet forbedret for at gøre fjernarbejde problemfrit og ubesværet. Det PC-løse arbejdsområde giver fjernadgang ved trådløst at oprette forbindelse til og spejle PC’er. M8 har et magnetisk og aftageligt kamera, så brugerne kan oprette trådløs forbindelse uden yderligere køb. Dens SlimFit-kamera understøtter FHD-opløsning og videokonferencefunktioner. Brugerne kan nu oprette forbindelse til Google Meet og andre apps og samtidig udnytte Auto Framing-funktionerne. Derudover er Multi View blevet opgraderet og giver nu mulighed for at bruge Microsoft 365 og Browser-appen i fuldskærmstilstand for at reducere skift mellem apps.

For at forbedre grænsefladen på alle 2023 Smart Monitors er der blevet tilføjet mus- og tastaturstyringsfunktionalitet til mange apps, herunder SmartThings og Smart Hub. Brugerne kan nu bevare den fulde kontrol, mens de udforsker deres yndlingsindhold uden at have brug for en fjernbetjening.

Next-level skærme med nye personlige funktioner

Brugerne kan nemt styre alle deres IoT-enheder i hjemmet fra en enkelt skærm takket være den indbyggede IoT Hub, der understøtter Zigbee og Thread. M8 og M7 har begge indbyggede stemmeassistenter, herunder Bixby og Amazon Alexa, så man kan styre skærmen med stemmen. Far-field Voice understøttes også i M8- og M7-modellerne med en indbygget mikrofon, så brugerne kan tale direkte til skærmen.

Den nye funktion My Contents, der nu er tilgængelig i hele 2023 Smart Monitor-serien, giver brugerne mulighed for hurtigt at få adgang til nyttige oplysninger. Når monitoren er i standby-tilstand og opfanger en registreret smartphone via Bluetooth Low Energy (BLE), lyser skærmen op med brugerens billeder, vejret og meget mere. Skærmen genoptager standby-tilstand, når smartphonen er uden for rækkevidde.

Specifikationer

Samsung lancerer deres 2023 Smart Monitor line-up 2

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>