Få lige så godt styr på din lønudbetaling, som du har på din PR, med DataLøn
Hjem Finansiel Få lige så godt styr på din lønudbetaling, som du har på din PR, med DataLøn

Få lige så godt styr på din lønudbetaling, som du har på din PR, med DataLøn

Af Redaktionen

Som virksomhedsejer befinder du dig i en konkurrencepræget forretningsverden.

Her er det vigtigt, at der er styr på alle parametre. Lige fra din virksomheds PR til dens lønadministration.

Det er altid vigtigt, at lønudbetalingen fungerer upåklageligt. Ellers risikerer du, at dine ansatte mister motivation for at arbejde hos dig. Lige sådan skaber det unødvendigt uro, hvis dine ansatte ikke får den rette løn til den rette tid.

Hvis du gerne vil have en upåklagelig lønudbetaling, bør du vælge DataLøn fra Visma. DataLøn er både effektivt og intuitivt at anvende. Derfor kræver systemet heller ikke, at du har forudgående kendskab til lønadministration. Læs videre og bliv klogere på DataLøn samt hvordan systemet kan lette din virksomheds hverdag.

Sikker og bekymringsfri lønadministration med DataLøn

Hvis du ejer en virksomhed, har du nok at se til. Derfor er det altid vigtigt, at du skærer ned på unødvendige arbejdsopgaver, tidsspilde og unødvendige bekymringer. Netop dét kan DataLøn hjælpe dig med.

Med DataLøn får du nemlig et lønsystem, der er både automatiseret og effektivt. Her kan du administrere alt fra dine medarbejderes lønudbetaling til deres skattebidrag og pensionsindbetaling. DataLøn er nemt at anvende, men skulle du alligevel have nogle spørgsmål, står Vismas venlige og dygtige team altid klar til at hjælpe dig.

Kom godt fra start med DataLøn

Få lige så godt styr på din lønudbetaling, som du har på din PR, med DataLønEr lønadministration en fagre ny verden for dig? Så kan det godt være svært at gennemskue, hvor du skal starte. Her står Visma også klar til at hjælpe dig. Du behøver nemlig ikke være nogen ekspert for at anvende DataLøn. Faktisk er systemet udviklet med tanke på at blive anvendt af ikke-eksperter.

Men selvom du ikke er ekspert, kan du godt få hjælp af en. Derfor har du mulighed for at få en samtale med en rådgiver fra Visma. Her kan du få besvaret dine spørgsmål, så du kan komme godt i gang med at anvende DataLøn i din virksomhed.

Juridisk bistand til dig

Det er ikke kun lønudbetalingssystemer, der potentielt kan være svære at forstå. Det kan lovgivning angående lønudbetaling i Danmark også. Men også her står Visma klar til at hjælpe dig. Du har nemlig mulighed for at kontakte deres juridiske team. De besvarer hellere end gerne de juridiske spørgsmål du måtte have om lønudbetaling. Med andre ord hjælper Visma dig hele vejen rundt, så det bliver nemt og ligetil for dig at udbetale løn.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>