Få styr på internethastigheden i sommerferien

Mange af os har fået markant mere tid i de kommende uger på grund af sommerferie og stadig pga corona.

Få styr på internethastigheden i sommerferien 1Da det heldigvis er de færreste af os, der er syge, giver det mulighed for at få ordnet nogle af de ting i hjemmet, som du ellers ikke har tid til at se på.

Det kan for eksempel være, at du har overvejet, om du skal skifte til en hurtigere internetforbindelse. Den vil gøre det nemmere for dig at streame og downloade, så du får internet, der passer perfekt til din og din families behov.

Start med at teste internettets hastighed

Når du gerne vil skifte til et hurtigere internet, er det først og fremmest en god ide, at du starter med at teste, om du overhovedet får den hastighed, som du betaler for. Der findes en række steder på nettet, hvor du nemt kan teste, hvor hurtigt dit internet egentligt er.

Finder du ud af, at dit internet ikke er så hurtigt, som det, du betaler for, handler det først og fremmest om at finde ud af, om der er noget i dit hjem, der sinker forbindelsen. Hvis den skal løbe gennem flere kabler, kan den for eksempel blive langsommere.

Det kan selvfølgelig også være, at du bare ikke får den hastighed fra din udbyder, som du har betalt for. I det tilfælde er det vigtigt, at du sørger for at kontakte udbyderen.

Skift til en højere hastighed

Viser testen, at du får den hastighed, som du betaler for, men at den bare ikke er hurtig nok til dine behov, skal du selvfølgelig skifte til en højere hastighed. Det kan være hos den samme udbyder eller hos en anden udbyder. Tag dig derfor god tid til at finde ud af, hvilken udbyder der vil være den bedste for dig.

Når du er hjemme på grund af coronavirus og/eller ferie, har du netop god tid til at sammenligne de forskellige internetudbydere og dermed finde frem til den helt rigtige løsning for dig.