Find nye måder at bevæge dig på med Venu Sq 2 serien fra Garmin
Hjem TELEKOMMUNIKATION Find nye måder at bevæge dig på med Venu Sq 2 serien fra Garmin International

Find nye måder at bevæge dig på med Venu Sq 2 serien fra Garmin International

Af Redaktionen

Med en lysstærk AMOLED-skærm og op til 11 dages batterilevetid inkluderer de nyeste GPS-smartwatches heldagsovervågning og aktivitetsmålinger for at hjælpe dig med at forblive aktiv.

Garmin International, Inc., en enhed af Garmin Ltd. (NYSE: GRMN), annoncerede i dag Venu Sq 2 og Venu Sq 2 – Music Edition, prisvenlige GPS-smartwatches med heldags sundhedsovervågning, aktivitetstracking og smart-funktioner.

For dem, der ønsker at tage deres musik med på farten, inkluderer Venu Sq 2 – Music Edition musiklagring på uret til telefonfri lytning. Venu Sq 2 kombinerer daglig stil med sundheds- og aktivitetsmålinger og har en lys AMOLED-skærm, der er let at læse, mens en touchscreen giver hurtig adgang til sundhedsstatistikker, 25+ indbyggede sportsapps, smart-notifikationer og mere. Plus, med op til 11 dages batterilevetid i smartwatch-tilstand, behøver brugerne ikke at bekymre sig om at oplade deres ur hver nat, hvilket giver dem mulighed for at overvåge sundhedsmålinger 24/7 og få et mere komplet billede af søvnkvalitet, stress, Body Battery og aktivitetsniveauer.

“Uanset hvad din dag bringer, er Venu Sq 2 designet til at holde trit med din livsstil,” sagde Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg. “Uret er spækket med populære sundheds- og wellness-funktioner, smart-notifikationer og en imponerende batterilevetid – alt sammen til en overkommelig pris. Venu Sq 2 gør det nemt at holde styr på dit velvære hele dagen, hver dag.”

Heldags sundhedsovervågning

Med en robust suite af sundhedsovervågningsfunktioner gør Venu Sq 2 det nemt at forbinde krop og sind.

  • Håndledsbaseret puls: Følg puls24/7 og modtag advarsler om unormal puls (høj/lav), når kroppen er i hvile.
  • Body Battery Energy Monitoring: Se aktuelle energiniveauer for at finde de bedste tidspunkter for aktivitet og hvile.
  • Søvnovervågning og søvnscore: Få en bedre forståelse af, hvordan kroppen restituerer med den nyeste og mest avancerede søvntracking, der kombinerer information fra flere sensorer for at give en omfattende vurdering af søvn. Modtag hver morgen en personlig score for sidste nats søvn og se de forskellige søvnstadier samt puls, stress, Pulse Ox og vejrtrækningsdata.
  • Stresstracking: Få indsigt i, hvor rolig, afbalanceret eller stressende dagen har været, og modtag afslapningspåmindelser, når stress detekteres. Den indbyggede åndedrætsaktivitet kan også bruges til at tilskynde til mindful vejrtrækning ved at tracking vejrtrækning, gennemsnitlig puls og ændringer i stressniveauer.
  • Kvinders helse: Brug Garmin Connect smartphone-appen til at tracke en menstruationscykluseller graviditet. Log symptomer, få trænings- og ernæringsvejledning og meget mere. Brug desuden Women’s Health Tracking-appen på uret til at se og logge detaljer direkte fra håndleddet.
  • Sundhedssnapshot: Log en 2-minutters session for at registrere nøglemålinger som hjertefrekvens, pulsvariation, Pulse Ox, respiration og stress. En rapport med disse statistikker kan ses direkte på selve uret eller i Garmin Connect-appen.

Kom ud og bevæg dig

Find nye måder at bevæge dig på med Venu Sq 2 serien fra Garmin

Med populære indbyggede sportsapps og aktivitetsfunktioner er Venu Sq 2-serien lavet til at holde trit med en aktiv livsstil. Med mere end 25 forudindlæst GPS- og indendørs sportsapps – inklusive gang, løb, cykling, tennis og mere – er det nemt at skifte til træning. Venu Sq 2 inkluderer endda forudindlæst kardio-, styrke-, yoga-, HIIT- og Pilates-træning. For dem, der nyder HIIT-træning, har den forudindlæste aktivitetsprofil forskellige timere til at tracke nøglemålinger og giver brugerne mulighed for at indstille antallet af runder, arbejds-/hvileintervaller og mere.

Ved at bruge Garmin Connect-appen kan brugerne vælge mellem snesevis af yderligere foruddefinerede træningspas eller oprette deres egne ved hjælp af mere end 1.600 øvelser og derefter downloade dem direkte til uret. Løbere, der træner til deres næste 5K, 10K eller halvmarathon, kan få en personlig løbetræner på håndleddet med gratis Garmin Coachtræningsplaner, der tilpasser sig baseret på mål og præstationer. Selv efter en træning vil Venu Sq 2 fortsætte med at tracke skridt, intensitetsminutter, forbrændte kalorier og meget mere.

Forbliv forbundet

Gå aldrig glip af et beat – selv på farten – med Venu Sq 2-serien. Modtag sms’er og se opdateringer på sociale medier, e-mails og mere, når uret er parret med en Apple- eller Android-smartphone. Sikkerheds- og sporingsfunktioner giver ro i sindet ved at sende brugerens liveplacering til udvalgte nødkontakter – eller automatisk sende en besked, hvis en hændelse registreres. Mens du er på farten, kan du gå gennem kassen og hurtigt betale direkte fra håndleddet med Garmin Pay  kontaktløs betalingsløsning. Brugere med Venu Sq 2 – Music Edition kan gemme op til 500 sange direkte på uret, inklusive afspilningslister fra Spotify, Amazon Music og Deezer (kræver abonnement). Derudover kan brugere downloade udvalgte apps, urskiver og mere fra Connect IQ™ Store direkte på uret eller finde flere muligheder i smartphone-appen.

Venu Sq 2-serien er designet til at komplementere ethvert outfit og hver del af dagen og har en 1,4-tommer rektangulær AMOLED-touchscreen med en let aluminiumsramme og behagelig silikonerem. Venu Sq 2 er tilgængelig nu og kommer i grå/slate, hvid/cream gold og cool mint/metallic mint og har en vejledende pris på DKK 2.149. Venu Sq 2 – Music Edition kommer i sort/slate, ivory/peach gold og French grey/cream gold og har en vejledende pris på DKK 2.348. Kunder kan også designe deres eget Venu Sq 2 smartwatch ved at mixe og matche remme og urkasser med Your Watch, Your Way på garmin.com.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>