Flexii-kunder får idag 5G
Hjem TELEKOMMUNIKATION Flexii-kunder får idag 5G

Flexii-kunder får idag 5G

Af Redaktionen

I dag kan Flexiis kunder nyde synet af et 5G-logo i toppen af deres mobilskærm sammen med morgenkaffen.

I nat blev samtlige af Flexiis kunder nemlig flyttet fra 4G-netværket til 5G-netværket, hvilket nu giver alle Flexii-kunder lynende hurtigt internet på deres mobil.

Flexii har siden lanceringen i oktober sidste år slået sig op på at være et teleselskab, der har fokus på co-creation med kunderne om at skabe et produkt, der er tilpasset dem og deres behov.

I dag kommer så den første store ændring, som er et resultat af denne proces. Efter en nylig brugeranalyse blandt kunderne stod det klart, at den ændring i produktet, som flest kunder efterspurgte, var at komme på det nye 5G-netværk.

Resultatet af brugerundersøgelsen tog Flexii til sig, og derfor kan både gamle som nye kunder se frem til at blive koblet på 5G-netværket, når de er kunder hos Flexii.

”Hos Flexii går vi op i co-creation med kunderne. Det har vi sagt hele tiden, og det skal tages helt bogstaveligt. Derfor er vi glade for at kunne rykke hurtigt på dette specifikke ønske, for det er dét, der er hele pointen med Flexii. Vi vil hele tiden gerne skabe et bedre produkt for kunderne ved at samarbejde med dem,” siger Suzaan Sauermann, direktør for Flexii.

Fra tre til to abonnementer

Flexii-kunder får idag 5GUdover at Flexii-kunderne nu kan se frem til 5G, går Flexii i dag fra at have tre til to typer abonnementer. Det sker for at gøre det endnu mere enkelt at vælge et abonnement hos Flexii, forklarer Suzaan Sauermann:

”Vi har hele tiden et ønske om at gøre det så enkelt som muligt at vælge et abonnement hos os, og derfor går vi over til at have to gode muligheder med masser af data på 5G-nettet og tale til en super skarp pris, der vil passe til de fleste nye kunder.”

De to abonnementer indeholder:

  • Opkobling på 5G-netværket samt fri tale og 80GB data, hvoraf 20GB kan bruges i EU. Abonnementet gives til 80 kr./md. de første 6 måneder, herefter til 100 kr./md.
  • Opkobling på 5G-netværket samt fri tale og fri data, hvoraf 20GB kan bruges i EU. Abonnementet gives til 150 kr./md. de første 6 måneder, herefter til 170kr./md.

De kunder, der er blevet abonnenter hos Flexii i introduktionsperioden, beholder dog deres abonnement.

Flere nye tiltag i vente i 2023

Flexii blev lanceret i oktober sidste år, og har oplevet en hurtig kundetilvækst. Det skyldes primært den brugernære tilgang til at udvikle et teleselskab helt efter kundernes ønsker. Det er ifølge Suzaan Sauermann ret unikt, for ingen andre teleselskaber har samme stringente fokus på co-creation og innovation i direkte samspil med kunderne. Introduktionen af 5G i abonnementet er blot den første af flere forskellige tiltag, der skal baseres på direkte dialog med kunderne og øge mulighederne for at tilpasse abonnementet til den enkelte kundes behov:

”Vi ønsker at skabe et teleselskab af og for kunderne. Mange kunder sidder derude med følelsen af, at der er ting, de ikke helt kan få, som de gerne vil have i deres abonnement. Vi er klar over, at vi leverer en service, som kunderne ikke kan undvære for at få deres hverdag til at hænge sammen. Hvis de skal bruge vores teknologi på en positiv måde, så kræver det, at vi taler med dem om, hvordan vi bygger et produkt, der passer til lige nøjagtig dem. Derfor arbejder vi også på at introducere flere nye tiltag i år, der er baseret på den feedback, vi får fra kunderne,” afslutter Suzaan Sauermann.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>