Garmin inReach Messenger: Letanvendelig satellitkommunikator giver sikkerhed og mulighed for beskeder, selv uden for mobildækning
Hjem TELEKOMMUNIKATION Garmin International inReach Messenger: Letanvendelig satellitkommunikator giver sikkerhed og mulighed for beskeder, selv uden for mobildækning

Garmin International inReach Messenger: Letanvendelig satellitkommunikator giver sikkerhed og mulighed for beskeder, selv uden for mobildækning

Af Redaktionen

Garmin International, Inc., en enhed af Garmin Ltd. (NYSE: GRMN), annoncerede i dag inReach Messenger, en ny kommunikationsfokuseret enhed med global tovejskommuniktion, placeringsdeling og SOS-funktioner1.

inReach Messenger er bygget til dem, der ønsker en hurtig og nem måde at nå ud til deres kære, når de er uden mobildækning, og giver problemfri satellitkommunikation, enten som en selvstændig enhed, eller når den er parret med den nye Garmin Messenger ledsager-app til smartphones.

Denne nye app udnytter Wi-Fi, mobil- og satellitforbindelse til tovejs- og gruppebeskeder. Messenger-ledsagerappen vælger automatisk mellem Wi-Fi, mobil- eller satellitforbindelse for at sikre, at hver besked sendes og modtages. I tilfælde af en nødsituation kan inReach Messenger og Messenger App3 sende en SOS-besked til det døgnbemandede Garmin International Emergency Response Coordination Center (IERCC).

“Garmin inReach-enheder er betroet af hundredtusindvis af brugere globalt for kommunikation og ro i sindet. Den nye inReach Messenger er ingen undtagelse, men med dens mange kommunikationsnetværk, brugervenlighed og smartphone-kompatibilitet er den en perfekt enhed for dem, der nemt vil holde kontakten, når de er uden for mobildækning,” sagde Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg. “Som alle inReach-enheder har inReach Messenger mulighed for at sende en SOS-besked til Garmin IERCC, som har reageret på næsten 10.000 inReach SOS-hændelser.”

Garmin inReach Messenger: Letanvendelig satellitkommunikator giver sikkerhed og mulighed for beskeder, selv uden for mobildækning

Strømlinet kommunikation

Når parret med inReach Messenger, kan brugere synkronisere med deres smartphones kontaktliste med den ledsagende app for at gøre det endnu nemmere at holde kontakten. For at få den mest effektive beskedudveksling sender den ledsagende app beskeder, poster til sociale medier eller kommunikerer med andre eventyrere via en mobil- eller Wi-Fi-forbindelse, når den er tilgængelig, og skifter derefter automatisk til det 100 % globale Iridium-satellitnetværk, når der ikke længere er mobil eller Wi-Fi rækkevidde.

For at holde alle venner og familie opdateret på en rejse understøtter den nye Messenger-ledsager-app gruppechats med venner og familie, selv dem uden inReach-enheder. Brugere kan fortsætte samtaler i appen derhjemme ved hjælp af deres Wi-Fi eller mobilforbindelse uden at skulle ændre indstillinger.

inReach Messenger fungerer som en fuldt funktionel, selvstændig enhed og kræver ikke en mobiltelefon. Brugere kan tjekke ind for nemt at underrette kontakter om deres rejseforløb, sende placeringsopdateringer, starte eller stoppe sporing og erklære en SOS direkte fra enheden.

Den er der, når du har mest brug for den

Takket være en dedikeret SOS-knap på inReach Messenger kan brugere hurtigt erklære en SOS, hvis der skulle opstå en nødsituation. Når en SOS er erklæret, sender inReach Messenger en nødbesked til IERCC, et 24/7 Garmin-bemandet professionelt nødberedskabskoordineringscenter til responskoordinering. IERCC kan kommunikere med inReach Messenger-brugeren ud over at underrette den relevante søge- og redningsorganisation eller andre ressourcer. IERCC vil levere en bekræftelse på, at hjælpen er på vej og give opdateringer om status for indsatsen. IERCC kan også kontakte brugerens udpegede nødkontakter og vil fortsætte med at overvåge hændelsen, indtil den er løst.

Ved at bruge Garmins nye “Sikkerhedsopladning”-funktion, hvis en brugers smartphone løber tør for batteri, kan brugeren blot forbinde inReach Messenger til deres smartphone for tilstrækkelig opladning til at sende brugerdefinerede tekstbeskeder fra Garmin Messenger-appen.

Se, hvad der sker, når en SOS udløses på en inReach-enhed

Bygget til eventyr

inReach Messenger giver op til 28 dages batteritid med standardindstillinger. Den slagfaste inReach Messenger passer i din håndflade, måler kun 3,1″ x 2,5″ og vejer 114g. inReach Messenger er vandklassificeret til IPX7, og kan modstå vand op til 1 meter i op til 30 minutter.

For at forbedre ethvert eventyr kan inReach Messenger parres med mere end 80 kompatible Garmin-enheder, inklusive smartwatches, håndholdte, navigatorer og mere. Når den er parret med en kompatibel enhed, giver inReach Messenger brugere mulighed for at sende og modtage beskeder, dele deres placering, modtage smart-notifikationer og erklære et SOS fra den parrede enhed.

inReach Messenger repræsenterer den nyeste innovation i Garmins voksende familie af globale satellitkommunikationsenheder og er tilgængelig nu til en vejledende pris på DKK 2.349.

1 Aktivt satellitabonnement påkrævet. Nogle jurisdiktioner regulerer eller forbyder brugen af satellitkommunikationsenheder. Det er en brugers ansvar at kende og følge alle gældende love i de jurisdiktioner, hvor enheden er beregnet til at blive brugt

2 Messenger-ledsagende app skal være parret med en inReach-enhed for at erklære en SOS

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>