Garmin skifter gear med introduktionen af Garmin Catalyst til optimering af kørepræstationer

Garmin International Inc., en enhed af Garmin Ltd., annoncerede i dag Garmin Catalyst, et banebrydende, realtids coachingværktøj til kørepræstationsoptimering adskilt fra enhver anden GPS-rundetimer eller datasystem, som motorsportsindustrien nogensinde har oplevet.

Garmin skifter gear med introduktionen af Garmin Catalyst til optimering af kørepræstationer 1Garmin Catalyst monteres i cockpittet i en racerbil for at indsamle præstationsdata og give hørbar coaching i realtid for at hjælpe kørere med at opnå deres fulde kørepotentiale på banen. Så snart en kører afslutter en banesession, leverer Garmin Catalyst hurtig tilfredsstillelse med øjeblikkelig sessionanalyse, der viser brugerne de største forbedringsområder på enhedens skærm. Det er ikke nødvendigt at downloade data, konfigurere grafer eller bruge betydelig tid på at tolke data. On-track coaching og off-track dataindsigt fra Garmin Catalyst er rettet mod at optimere track performance til fordel for kørere på alle niveauer.

Garmin krediterer en gruppe motorsportentusiaster inden for virksomheden, kendt som Garmin Pit Crewet, for at dykke ned i deres lidenskab for at hjælpe med at skabe dette – branchens første optimeringsværktøj. Det internationale pit crew består af Garmin-medarbejdere med en fælles interesse for motorsport og varieret ekspertise inden for højtydende kørsel.

”True Optimal Lap-funktionen på Catalyst er virkelig en gamechanger,” sagde Adam Spence, Garmin-produktchef og Garmin Pit Crew-teamleder. ”Indtil nu har industristandarden for teoretisk hurtigste omgang været at opdele hver omgang i et antal sektorer. Så taget den hurtigste tid fra hver sektor, og lagt det sammen for at generere brugerens teoretiske hurtigste omgang. Problemet er, at baseret på fysiklovene, kan den foreslåede omgangstid være uopnåelig. Catalyst er anderledes. Den samler adskillige data og identificerer, hvor omgange problemfrit kan sammenlægges for at skabe den hurtigste kørelinje. Dette viser brugerne deres hurtigste opnåelige tid baseret på linjer, der faktisk er kørt, og giver dem en optimal omgang, som de virkelig kan opnå.”

Ud over True Optimal Lap-funktionen introducerer det innovative funktionssæt også ny True Track Positioning-teknologi designet til at generere en bils kørelinje på banen ved hjælp af en robust kombination af indbyggede accelerometre, billedbehandling og 10 Hz multi- GNSS-positionering. Det medfølgende Remote Cam-tilbehør optager 1080p HD-video, som kan afspilles på Garmin Catalyst-enheden med tidssynkroniserede overlays, der viser hastighed, omgangsdata og mere. Mens de er på banen og uden nogen enhedsinteraktion, giver Garmin Catalyst kørere mulighed for at høre coachingtips i realtid, når de bruger et kompatibelt headset, eller ved at streame gennem bilens stereo via Bluetooth-teknologi. Audio-cues optræder før og efter sving og leverer øjeblikkelig feedback, så som tidlige eller sene apex-beslutninger uden at skulle vente til slutningen af omgangen.

Processen med at downloade og fortolke data kan byde på udfordringer for både nybegyndere og professionelle præstationskørere. Garmin Catalyst har revolutioneret denne oplevelse ved at tilbyde brugerne automatisk og øjeblikkelig dataanalyse på enheden. Når en session er afsluttet, kan kørerne bruge touchscreenen til øjeblikkeligt at gennemgå dybdegående præstationsdata og se områder til forbedring. Samtidig med at spare tid eliminerer brugerne også det skræmmende gætteri, der følger med at analysere besværlige data, der leveres i form af krøllede linjer. Hvis kørere ønsker at få adgang til deres præstationsdata, når de er væk fra deres Garmin Catalyst-enhed, er dataoversigter også tilgængelige fra en mobil enhed eller computer ved hjælp af Garmin Connect.

Derudover leverer Garmin Catalyst værdifulde præstationsdata inklusiv bedste rundetid, deltatid, antal omgange og sessionstid. Adaptive forslag hjælper også med at informere brugerne om, hvordan de bedre kan optimere deres tid på banen. Desuden gør en forudindlæst global banedatabase det praktisk at bruge enheden på baner rundt om i verden.

Garmin Catalyst kan monteres sikkert inde i cockpittet på en racerbil med den medfølgende kraftige sugekop eller skruehovedet. Garmin Catalyst er nu tilgængelig og har en vejledende pris på DKK 8.299.