Gedved Auto bliver AutoMester E+: Nu kan vi tage imod el- og hybridbiler
Hjem ELBIL Gedved Auto bliver AutoMester E+værksted : Nu kan vi tage imod el- og hybridbiler

Gedved Auto bliver AutoMester E+værksted : Nu kan vi tage imod el- og hybridbiler

Af Redaktionen

Fra den 1. juni bliver Gedved Auto en del af landets største værkstedskæde.

Skiftet betyder blandt andet, at værkstedet fremadrettet kommer til at tilbyde service på el- og hybridbiler som et såkaldt AutoMester E+ værksted

Flere og flere danskere skifter benzin- og dieselbilerne ud med el- og hybridbiler. I andet halvår af 2021 udgjorde el- og hybridbiler hele 42,5 % af det samlede bilsalg. Interessen er stigende, udviklingen går stærkt og fremtidsforskere peger på, at hver anden dansker vil eje eller leje en el- eller hybridbil i 2030.

Siden 2018 har Gedved Auto tilbudt reparation af benzin- og dieselbiler, men nu er tiden inde til forandring. Gedved Auto skifter nu værkstedskæde og bliver et AutoMester E+ værksted for at indgå i fremtidens bilbranche. Det betyder blandt andet, at værkstedet fremadrettet vil kunne tilbyde service på el- og hybridbiler.

“El- og hybridbilerne har indtaget bilmarkedet. Som værkstedsejer vil jeg derfor både gerne følge med markedet og ikke mindst den grønne omstilling. Derfor skifter jeg nu til AutoMester E+, og jeg glæder mig meget til den nye spændende udfordring, som jeg skal i gang med,” fortæller værkstedsejeren Kristian Refvik, der har arbejdet i autobranchen i 20 år.

Speederen i bund på den grønne omstilling

Fra den 1. juni vil Gedved Auto være en del af AutoMester-kæden, der består af over 400 værksteder og mere end 1100 dedikerede mekanikere. Kristian Refvik ser frem til, at Gedved Auto får et nyt, stort sparringsnetværk. Men Gedved Auto bliver først og fremmest en del af AutoMester for at kunne sætte sig i førersædet i branchen, fortæller han:

“Jeg vil gerne være blandt de bedste indenfor mit fag, og i min optik er AutoMester de bedste. Med dem bag mig vil jeg kunne tilbyde mine kunder et ekstremt højt niveau af service og sikkerhed. Mit arbejde centrerer sig om mine kunder, så det har været altafgørende for min beslutning.”

Gedved Auto bliver AutoMester E+: Nu kan vi tage imod el- og hybridbiler

Ifølge Kristian Refvik er det særligt håndteringen af sikkerheden, der gør det mere avanceret at arbejde med elbiler. Som en del af omstillingen til AutoMester E+ værksted er personalet blandt andet i gang med at tage en el- og hybridtekniker-uddannelse, ligesom værkstedet bliver el- og hybridcertificeret.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>