Telenor udnævner ny Director of Tech Shared Services
Hjem TELEKOMMUNIKATION Telenor udnævner en ny Director of Tech Shared Services

Telenor udnævner en ny Director of Tech Shared Services

Af Redaktionen

Telenor har udnævnt Martin Ravn til Director of Tech Shared Services.

Martin Ravn har arbejdet i Telenor siden 2009, hvor han løbende er avanceret og bl.a. har varetaget lederstillinger i teleselskabets kundeservice og Technology-division.

Martin Ravn, 35 år, er 1. juni udnævnt til Director of Tech Shared Services i Telenor med reference til teknisk direktør Louise Haurum. Tech Shared Services er en nyoprettet afdeling i Telenor i forlængelse af en omorganisering af den eksisterende it-afdeling, som fra 1. juni blevet delt i to. Her har Tech Shared Services fået ansvar for at optimere og understøtte de fælles processer, opgaver og systemer, der går på tværs af Telenors Technology-division, som omfatter netværksafdelingen og intern it. Dermed vil Martin Ravn og de knap 50 medarbejdere i afdelingen spille en central rolle i understøttelsen af bl.a. Telenors 5G-udrulning, moderniseringen af 4G-nettet og den løbende drift af netværket.

Martin Ravn begyndte i Telenors kundeserviceafdeling på deltid i 2009 sideløbende med en karriere som professionel ishockeyspiller, der dog fik en brat afslutning på grund af skader i 2011. Martin blev dengang uofficielt kåret som Danmarks mest uheldige ishockeyspiller, men til gengæld er det gået ham godt i Telenor, hvor han senest har bestredet en stilling som Head of IT Development & Operation.

”Telenor har en helt særlig kultur og et kollegialt sammenhold, der næsten kan sammenlignes med et ishockeyhold. Man er der for hinanden, støtter hinanden i tykt og tyndt, og hvis man kan og vil, er mulighederne uendelige. Nu glæder jeg mig til at tage fat på et nyt ansvarsområde, som har afgørende betydning for både vores forretning og vores kunder. Vi skal sørge for, at fundamentet er på plads til, at kollegaerne i it og netværk kan give kunderne den absolut bedste oplevelse hver eneste dag,” siger Martin Ravn.

Telenor udnævner ny Director of Tech Shared Services

Martin Ravn, Director of Tech Shared Services, Telenor

”Martins energiske personlighed og hans konstante fokus på kunderne gør ham til den helt perfekte tilføjelse til mit i forvejen skarpe lederteam. It handler i høj grad om mennesker, for skal man udvikle gode og anvendelige løsninger, skal man kunne sætte sig i brugernes sted og forstå deres behov. Derfor er Martins baggrund fra de mere direkte kundehenvendte funktioner en klar fordel, som vil være med til at sikre, at vi altid har fingeren på pulsen,” siger Louise Haurum, teknisk direktør i Telenor.

Martin Ravn er opvokset i Frederikshavn og bor i dag i Aalborg med sin kone og deres to drenge på fire og seks år.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>