Grækenland, Østrig og Tyrkiet bliver mere populære rejsemål for 3’s kunder
Hjem TELEKOMMUNIKATION Grækenland, Østrig og Tyrkiet bliver mere populære rejsemål for 3’s kunder

Grækenland, Østrig og Tyrkiet bliver mere populære rejsemål for 3’s kunder

Af Redaktionen

Et stigende antal kunder hos teleselskabet 3 bruger data fra mobiltelefonen i Tyrkiet, Østrig og Grækenland.

Sommerferien er for alvor i gang, og nye roamingtal fra teleselskabet 3 giver en række indsigter i, hvor 3’s kunder bruger data fra deres mobiltelefon i sommerugerne.

I takt med at der for alvor er taget hul på sommerferien, stiger antallet af 3’s kunder, der bruger data i udlandet uge for uge. Turen går i høj grad fortsat til de store feriedestinationer som Tyskland, Italien og Frankrig.

Her fortsætter antallet af 3-kunder, der bruger data på mobiltelefonen, med at stige i forhold til uge 26 og 27 i år. Der er desuden ny rekord i, hvor mange 3-kunder, der brugte data via 3LikeHome i Tyskland, Italien og Frankrig i uge 28 i år, sammenlignet med uge 28 i perioden 2018-2021.

”Vi er glade for, at vores kunder for alvor rejser igen. Det var vores håb, at danskerne igen ville krydse grænserne efter et par år med corona, og vi er glade for, det ser ud til at holde stik. Det passer rigtig godt med, at vi netop har forbedret vilkårene for vores rejseprodukt – 3LikeHome – så vores kunder har mulighed for at bruge al deres data i alle lande inden for EU, EØS og Storbritannien nemt og bekymringsfrit,” siger Jesper Bennike, Executive Vice President og kommerciel direktør hos 3.

Det sker efter, at 3 i begyndelsen af juni nedbrød grænserne for dataforbrug i EU, så teleselskabets kunder kan bruge mere data – til samme pris – når de rejser i en række lande udenfor Danmark.

3 nye lande trækker fra

Nogle af de lande, hvor antallet af 3-kunder, der bruger data via mobilen, stiger markant er Grækenland, Tyrkiet og Østrig. I alle tre lande er der flere 3-kunder, der bruger data via 3LikeHome i ugerne 26-28 i år sammenlignet med samme periode i årene 2018-2021.

Grækenland, Østrig og Tyrkiet bliver mere populære rejsemål for 3’s kunder

Og tendensen har for alvor taget fart uge 28 i år.

  • I Tyrkiet er antallet af 3LikeHome-kunder steget med 44% i uge 28 i år sammenlignet med uge 28 i 2018.
  • I Østrig er antallet af 3LikeHome-kunder steget med 26% i uge 28 i år sammenlignet med uge 28 i 2018.
  • I Grækenland er antallet af 3LikeHome-kunder steget med 23% i uge 28 i år sammenlignet med uge 28 i 2018.

Teleselskabet 3 tilføjer løbende lande til listen omfattet af 3LikeHome, så konceptet bliver stærkere. 3Likehome omfatter nu i alt 73 lande.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>