3 fortsætter positiv vækst og tiltrækker 12.000 nye kunder
Hjem TELEKOMMUNIKATION 3 fortsætter positiv vækst og tiltrækker 12.000 flere nye kunder

3 fortsætter positiv vækst og tiltrækker 12.000 flere nye kunder

Af Redaktionen

Teleselskabet 3 og søsterselskabet OiSTER kommer ud af andet kvartal i 2022 med et tilfredsstillende resultat, der er præget af en let fremgang.

Samtidig fortsætter teleselskabet den positive tendens om stigende vækst af kundegrundlaget fra første kvartal.

12.000 flere kunder er der sammenlagt landets hos teleselskabet 3 og søsterselskabet OISTER i andet kvartal af 2022. Den samlede kundebase er nu oppe på 1.518.000.

Dermed fortsætter teleselskabet den positive vækst af kundegrundlaget fra første kvartal, hvor der blandt andet kom 16.000 flere kunder til.

”Vi er glade for, at de positive takter fra første kvartal fortsætter ind i andet kvartal af 2022. Vi kan helt sikkert mærke, at danskerne har fået rejselysten igen, og det har øget interessen for vores kerneprodukt 3LikeHome. Derfor har vi bl.a. skruet ekstra op for datamængderne i EU, så 3’s kunder nemt kan bruge data, især i en tid hvor det er vigtigere end nogensinde før at kunne holde sig orienteret på farten”, siger Morten Christiansen, Regional CEO i 3 Group og CEO for 3 Danmark og fortsætter:

”Der er ingen tvivl om, at vi agerer i en verden, hvor der er mange udefrakommende faktorer, der påvirker vores resultat. Med det i mente er resultatet ved for andet kvartal tilfredsstillende. Det er vigtigt, at vi fortsætter arbejdet med at videreudvikle vores produkter og tjenester, så vi stadig tiltrækker flere kunder og fortsætter fremgangen fra det første halvår af 2022.”

I andet kvartal af 2022 omsatte 3 for 700 mio. kr., hvoraf de 472 mio. kr. kom fra serviceomsætningen. Driftsresultatet før afskrivninger endte på 172 mio. kr., som er påvirket af højere el-omkostninger.

3 fortsætter positiv vækst og tiltrækker 12.000 nye kunderNøgletal fra 3’s opgørelse af kundebasen i andet kvartal af 2022 (1. april til 30. juni):

  • Nye kunder: 12.000
  • Samlet kundebase: 1.518.000
  • Omsætning: 700 mio. kr.
  • Serviceomsætning: 472 mio. kr.
  • Driftsresultat før afskrivninger (EBITDA): 172 mio. kr.

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>