Her er de bedste udbydere på bredbåndsmarkedet i 2020
Hjem NYHEDER Her er de bedste udbydere på bredbåndsmarkedet i 2020

Her er de bedste udbydere på bredbåndsmarkedet i 2020

Af Redaktionen

Samlino.dk har igen i år undersøgt bredbåndsmarkedet for at holde danskerne opdateret på de bedste tilbud på bredbånd .

Her er de bedste udbydere på bredbåndsmarkedet i 2020

Samlino.dk’s bredbånd awards 2020

De fleste, som har skulle finde nyt bredbånd, har formentlig opdaget, at markedet er lidt af en jungle. Med Samlino.dk’s fem bredbånd awards får du nogle pilemærker, som du kan navigere efter.

Samlino.dk præsenterer derfor bredbånd awards 2020:

Billigste abonnement med høj hastighed

Hvor kan du få hurtigt internet til billige penge? Det lyder som et simpelt spørgsmål, men hvornår er internet “hurtigt”, og hvornår er noget billigt?

Billigste fibernet i Danmark

Hvis du simpelthen vil have det hurtigste produkt, så er denne kategori lige noget for dig. Du kan nemlig her se den billigste måde at komme på fibernet i Danmark.

Mest værdi for pengene

I supermarkeder kigger man efter kiloprisen for at forstå, hvad man reelt betaler. Når det gælder internet, bør man kigge her. Internet-pakker handler nemlig ikke længere kun om pris og hastighed, men også om alle de goder og abonnementer man får med. Vinderen i denne kategori giver bl.a. tre måneders gratis BullGuard med i købet.

Bedste streamingpakke

Streaming i ens bredbåndsabonnement er blevet meget populært i nyere tid. Derfor er der selvfølgelig inkluderet en kategori, som omhandler streaming. Så hvis streaming er noget for dig, så er denne kategori også.

Mest populære udbyder på Samlino.dk

På Samlino.dk foretages der hver måned tusindvis af sammenligninger fra danskere over hele landet. Brugere sammenligner bredbåndsprodukter fra 20+ udbydere, men hvilken udbyder er egentlig den mest populære?

Se alle vinderne her: Bedste udbydere på bredbåndsmarkedet i 2020

De bedst rangerende rundt om i landet

Som en lille ekstra kategori har Samlino.dk lavet en oversigt over, hvor de forskellige udbydere ligger øverst på Samlino.dk’s resultatside rundt om i landet. Det giver et billede af, hvor de forskellige udbydere har godt fat i markedet.

Se de højeste rangerede for de forskellige landsdele her: De bedst rangerende udbydere rundt om i landet

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>