Team.blue har skabt en arbejdsplads, du ikke vil hjem fra
Hjem NYHEDER Hos team.blue vægtes medarbejdernes velvære højt

Hos team.blue vægtes medarbejdernes velvære højt

Af Redaktionen

Team.blue har skabt en arbejdsplads, du ikke vil hjem fra.

Her tilbydes medarbejderne alt fra massage og fitness til bilvask og fredagshunde.

Det giver ikke kun glade medarbejdere, men er også team.blues nøgle til det høje engagement på arbejdspladsen, mener HR-chef

I en tid hvor flere og flere virksomheder omstiller sig til at lade medarbejderne arbejde hjemmefra efter eget ønske, er det helt omvendt hos den jyske techvirksomhed team.blue, som har skabt en kultur, der giver medarbejderne lyst til at være sammen på kontoret. Her er der fokus på, at medarbejderne har det godt både på og uden for arbejdet. Det afspejler sig også i deres Employer Net Promoter Score (eNPS), der måler, hvor villige medarbejderne er til at anbefale deres arbejdsplads til familie og venner. Her placerer team.blue sig i top 10 af alle IT-virksomheder i Danmark med en score på 8,5 ud af 10. Det gør sig ikke kun godt for medarbejderne, der gerne frivilligt tager flere timers kørsel til arbejde for at være del af den gode stemning på kontoret, det skaber også resultater for virksomheden.

Når man træder ind på det 4000 kvadratmeter store, åbne kontor i Skanderborg, vil man straks blive mødt af store smil. Her er nemlig et kontormiljø med høj trivsel og højt til loftet. Her afspejles den flade struktur i alt fra beslutningsinddragelse af hver enkelt medarbejder til en tommelfingerregel om transparens i alle led. Oven i det forkæles medarbejderne med rabatordninger og medarbejdergoder. Det fungerer både som skulderklap, men også som en gulerod, og det har vist sig at give pote:

Team.blue har skabt en arbejdsplads, du ikke vil hjem fra”For mig er det essentielt, at man selv en mandag morgen har lyst til at tage på arbejde. Lysten til at tage på arbejde kommer af selve arbejdet og hele kulturen i team.blue, og så kommer alle vores medarbejdergoder oveni som krymmel på toppen,” mener Morten Valentin, der er Sales Manager og har arbejdet fem år i ScanNet, der hører under team.blue og i alt 17 år i koncernen.

Medarbejdergoder i verdensklasse

De fleste virksomheder kan efterhånden prale af den velkendte automatkaffe og frugtordning, men i team.blue tager man medarbejdergoderne til næste niveau. Som ansat i team.blue kan du om morgenen aflevere bilnøglerne i receptionen og køre hjem om eftermiddagen i en helt nyvasket bil – både indvendigt og udvendigt. Er det svært at få træningen til at passe ind i hverdagen, kan man blot bruge det fuldt udstyrede fitnesslokale, som står til fri afbenyttelse 24 timer i døgnet. Er depoterne tomme efter træningen, kan du fylde dem op igen med lækker morgenmads- og frokostordning. Giver træningen ømme muskler, eller er kroppen træt efter lange dage foran computeren, kan man få massage af en fysioterapeut, der besøger kontoret en gang om ugen. Relationen til de gode kolleger kan plejes i “Slyngelstuen” over en øl fra baren, et slag bordtennis eller over en omgang Fifa – med eller uden VR-briller. Oven i det arrangerer virksomheden familiearrangementer med juleklip og fastelavnsfest for ikke at nævne medarbejderturen til Smukfest.

Interessen er den vigtigste

De mange goder tiltrækker især ung arbejdskraft, som også afspejles i en gennemsnitsalder på blot 34 år, men interessen kommer altid i første række. Derfor sørger mange af medarbejderne selv for at holde sig opdaterede på den nyeste viden indenfor deres område og udvikle deres faglighed ved at deltage i kurser og seminarer. Og det er sammen med den særlige kultur opskriften på tilfredse medarbejdere, hvis man spørger HR-chef BP Brandt Cramer:

“I min optik er det særligt kulturen, vi skiller os ud på. At vi har passionerede medarbejdere, som føler ejerskab over deres arbejde, er nøglen til vores høje engagement. En god portion frihed under ansvar, store udviklingsmuligheder, spændende tekniske projekter og en masse dygtige kolleger munder ud i en kultur, som giver værdi til den enkelte, og som man ønsker at være en del af – og så kommer alle goderne jo også oveni.”

At have glade medarbejdere er alfa og omega, men det glæder selvfølgelig også HR-chefen, at indsatsen kan ses på bundlinjen:

“Når medarbejderne er glade for at være på arbejde, afspejler det sig også i resultaterne, og vi kan klart se på tallene, at de to ting går hånd i hånd,” afslører han.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>