HP Indigo integrerer software og data for at styrke printproduktionen
Hjem TEKNIK HP Indigo integrerer software og data for at styrke printproduktionen

HP Indigo integrerer software og data for at styrke printproduktionen

Af Redaktionen

Indigo lancerer ny PrintOS SW Suite for at øge tilgængeligheden og styrke sine kunders vækst.

HP Indigo har i dag annonceret udvidelsen af sine softwareløsninger, der er designet til at hjælpe brugerne med at udnytte de avancerede muligheder, der kan opnås ved at integrere software og datadrevne værktøjer i printproduktionen.

-Den nye HP PrintOS Software Suite forenkler HP’s applikationsportefølje, som nu vil bestå af fire moduler kaldet Power Packs.

HP PrintOS Suite er et cloud-baseret styresystem, der fremmer produktivitet og inspirerer til innovation. Efter den seneste udvikling vil PrintOS Suite nu bestå af fire Power Packs, der koncentrerer sig om værktøjer til overvågning af trykmaskiner og produktivitetsstyring, applikationer til konsistent kvalitet på tværs af jobs, trykmaskiner og sites, unikke moduler til personlig tilpasning og kreativitet samt forbedret brugeroplevelse fra tilmelding til levering.

HP Indigo integrerer software og data for at styrke printproduktionenFor at støtte virksomhedens udfordringer og forbedre sin portefølje, har HP udnævnt Petar Obradovic som direktør for industrielle softwareløsninger og oprettet et nyt dedikeret softwaresalgsteam. “Vores mest succesfulde og avancerede kunder er afhængige af software for at maksimere deres produktionseffektivitet, træffe smarte beslutninger hurtigt og udvide deres sortiment,” siger Noam Zilbershtain, General Manager for HP Indigo og Scitex, og fortsætter: “Vi forstår, at succes i den digitale printproduktionsbranche er data- og softwaredrevet, og vi ønsker, at alle vores brugere skal udnytte disse ressourcer til at udvikle deres virksomhed.”

I en nylig NAPCO-undersøgelse svarede 58,6 pct. af deltagerne i undersøgelsen, at de vil øge produktiviteten gennem “kapitalinvesteringer der understøtter automatisering, mere effektive arbejdsgange og hurtige jobskift”. PrintOS Suite imødekommer disse behov og placerer HP Indigo i en strategisk position, hvor den kan hjælpe PSP’er med at få større succes. “Vi stoler hver dag på HP Indigos automatiserede farvestyring, API’er og PrintOS workflow-arkitektur for at levere produkter af højeste kvalitet hurtigere og mere effektivt end nogensinde før,” siger Dan Mortimer, Chief Technology Officer hos den amerikanske Alexander’s print virksomhed.

Med HP PrintOS kan kunderne øge produktiviteten med op til 50 pct.

PrintOS Software Suite gør det muligt for kunderne at overvåge deres produktion i realtid, øge produktiviteten med op til 50 pct., automatisere processer som kvalitetskontrol og farvematching og producere ensartede udskrifter på tværs af job, trykmaskiner og steder.

PrintOS Suite Power Packs vil blive tilbudt på abonnementsbasis fra den 1. juli 2023.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>