Ingram Micro bliver ny nordisk distributør for Mousetrapper
Hjem NYHEDER Ingram Micro bliver ny nordisk distributør for Mousetrapper

Ingram Micro bliver ny nordisk distributør for Mousetrapper

Af Redaktionen

Vi er glade for at kunne meddele, at Mousetrapper fra og med januar 2021 har valgt Ingram Micro til at stå for distributionen på det nordiske marked.

Ingram Micro bliver ny nordisk distributør for Mousetrapper

Anders Ehnbom, VD Mousetrapper AB.

Mousetrapper arbejder på at vokse internationalt, og derfor har man nu valgt en større aktør, der kan håndtere flere regioner uden for Norden, hvilket Ingram Micro har stor erfaring med.

“Mousetrapper har en interessant produktportefølje, og vi ser en øget efterspørgsel efter ergonomiske produkter blandt vores kunder. Det bliver sjovt at være en del af Mousetrappers satsning på det nordiske og globale marked, og det er ekstra sjovt at arbejde med produkter, der rent faktisk fremstilles i Sverige!”, siger Tony Kalomirakis, forretningsområdeansvarlig hos Ingram Micro.

Mousetrapper er trods navnet næsten så svensk, som det kan være. I 1994 opfandt Rolf Strömberg, der på det tidspunkt arbejdede hos Ericsson, den første version af Mousetrapper.

Ret hurtigt indså man opfindelsens ergonomiske værdi, og allerede i 1995 havde virksomheden sin første ansatte. I 1996 flyttede produktionen fra Rolfs køkken til det første fabrikslokale, og samme år eksporterede man de første produkter, hvilket skete til Danmark. Siden er der sket en støt udvikling af produkter, tilbehør og virksomhed.

“Norden er formentlig verdens største marked for ergonomiske produkter, og gennem de sidste år har vi opbygget en salgsstyrke for at opfylde den efterspørgsel, der findes. Samtidig har vi også etableret os i Holland, Frankrig, England og USA, hvor vi mærker, at man begynder at se værdien af at investere i god ergonomi til medarbejderne”, siger Anders Ehnbom, administrerende direktør hos Mousetrapper.

For Mousetrapper er det ikke kun ergonomien, der er i fokus. De vil også være et bæredygtigt alternativ. Tidligere var en del af produktionen placeret i udlandet, men i et par år nu er al produktion af komponenter foregået i Sverige og dets nærområde, og monteringen sker på fabrikken i Järfälla, hvor hovedkontoret også ligger. Derudover lancerer de i begyndelsen af næste år to nye produkter, hvoraf det ene er fremstillet af genanvendt plast og udstyret med solceller.

“Vi ser frem til at samarbejde med Ingram Micro. Vi er på en spændende rejse, og jeg er overbevist om, at deres erfaring og ekspertise vil betyde yderligere udvikling af både vores virksomhed og salg”, slutter Anders Ehnbom, administrerende direktør hos Mousetrapper

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>