Invitation: Gå-hjem-møde om tal og data på teleområdet
Hjem NYHEDER Invitation: Gå-hjem-møde om tal og data på teleområdet

Invitation: Gå-hjem-møde om tal og data på teleområdet

Af Redaktionen

Onsdag den 4. november kl. 14-16 afholder Energistyrelsen i samarbejde med IDA Connect et gå-hjem-møde om Energistyrelsens statistikker på tele-området.

Invitation: Gå-hjem-møde om tal og data på teleområdetBliv klogere på statistikkerne og bliv inspireret af to virksomheder, som anvender Energistyrelsens tal og data.

Energistyrelsen indsamler flere interessante tal, som fortæller noget om tendenserne på telemarkedet i Danmark. Hvordan har investeringsniveauet udviklet sig i branchen? Kan man se på forbruget af teleydelser, at smartphonen er blevet et allemandseje de sidste ti år? Hvordan ser bredbåndsdækningen ud i Danmark i denne tid, hvor COVID-19 har sat et særligt fokus på mulighederne for at arbejde hjemmefra?

Kom til gå-hjem-møde i Energistyrelsen og få besvaret spørgsmålene – og bliv inspireret af to af virksomhederne, som anvender Energistyrelsens data.

Mødet henvender sig til flere målgrupper. Det kan både være specialisten, som arbejder med data til hverdag. Det kan også være generalisten, som synes, at den dagsorden om datadrevne beslutninger er interessant.

Praktisk info

Arrangementet afholdes onsdag den 4. november kl. 14-16 hos Energistyrelsen, Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>