HP støtter børnene på Julemærkehjemmet Fjordmark: VR-briller skal give børnene nye oplevelser sammen
Hjem GAMING IT-virksomheden HP støtter børnene på Julemærkehjemmet Fjordmark: VR-briller skal give børnene nye oplevelser sammen

IT-virksomheden HP støtter børnene på Julemærkehjemmet Fjordmark: VR-briller skal give børnene nye oplevelser sammen

Af Redaktionen

Som en del af samarbejdet med Julemærkefonden, støtter IT-virksomheden HP nu Julemærkehjemmet Fjordmark med økonomisk støtte, et Virtual Reality headset og en gaming-desktop, der skal give børnene nogle sjove og kropslige digitale oplevelser.

Tidligere har HP støttet Julemærkefonden med printere og materialer til Julemærkehjemmenes kreative værksteder til stor glæde for børnene.

HP har som en del af deres tætte samarbejde med Julemærkefonden, doneret et HP Reverb VR-headset med en dertilhørende kraftfuld OMEN Obelisk gaming desktop til Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund.

Med donationen får børnene på Julemærkehjemmet nu adgang til et virtuelt univers med mange timers leg, underholdning og kropslige udfoldelser.

Under den svære tid med nedlukning tyede mange til gaming, der blev et socialt samlingspunkt for børn og unge, som kunne spille og være sammen online uden at smitte hinanden. Flere undersøgelser har vist de mange positive elementer, som gaming tilbyder børn og unge, herunder opbygning og vedligeholdelse af relationer samt styrket selvtillid.

”Vi er rigtig glade for de VR-briller og gaming computer, vi har modtaget fra HP. Jeg er sikker på, at donationen giver vores børn nogle anderledes og sjove oplevelser, hvor den digitale verden bliver foldet ud på nye og spændende måder. I løbet af børnenes ophold på vores Julemærkehjem er det at prøve nye ting, én af årsagerne til, at vores børn oplever en større trivsel,” siger Lasse Balsgaard, forstander hos Julemærkehjemmet Fjordmark.

Tidligere donationer til Julemærkehjemmene

Udover VR-headset og gaming desktop, har HP tilbage i 2020 også støttet Julemærkefonden med printere, papir, hobby- og kreaartikler samt et års gratis blæk gennem et såkaldt Instant Ink abonnement til alle fem Julemærkehjem. Derudover, har HP også doneret et HP Imagine Grant på 15.000 DKK til Julemærkefondens hjælpearbejde.

HP støtter børnene på Julemærkehjemmet Fjordmark: VR-briller skal give børnene nye oplevelser sammen

”Hos HP er vi rigtig glade for igen at få lov til at støtte op om det vigtige arbejde, som Julemærkefonden yder for udsatte børn hver dag. Vi håber, at vores seneste donation af VR-headset kan være med til at give børnene på Julemærkehjemmet Fjordmark en masse anderledes og sjove oplevelser, som samtidig kan foregå i leg og samspil med andre børn i et kreativt og kropsligt univers,” siger Peter Møller Kristensen, Administrerende direktør hos HP Danmark.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>