Kæmpeopkøb af global handelsplatform skal give virksomheder en krystalkugle til kundeadfærd
Hjem NYHEDER Kæmpeopkøb af global handelsplatform skal give virksomheder en krystalkugle til kundeadfærd

Kæmpeopkøb af global handelsplatform skal give virksomheder en krystalkugle til kundeadfærd

Af Redaktionen

Den markedsledende digitale handelsplatform Magento blev tidligere i år købt af Adobe for svimlende 1,68 mia. dollars.

Kæmpeopkøb af global handelsplatform skal give virksomheder en krystalkugle til kundeadfærd 1

Mark Lavelle, Senior Vice President for handel i Adobe og tidligere direktør i Magento

Med tilføjelsen af Magento Commerce Cloud til Adobe Experience Cloud får virksomheder nu et væld af nye muligheder for at skabe personaliserede kunderejser. Virksomhederne kan fx forudsige negativ kundeadfærd og bekæmpe lav konvertering på mobilen.

Forbrugerne stiller større og større krav, når det gælder personlige købsoplevelser og krav til virksomheder. Med opkøbet af Magento tilbyder Adobe nu en af markedets mest robuste platforme til at drive fremtidens kundeoplevelser for virksomheder af alle størrelser.

”I dag forventer forbrugerne, at enhver interaktion med et brand er kontekstuel, intuitiv og relevant. Men vi ser stadig virksomheder, som har svært ved at levere personlige oplevelser på tværs af alle touchpoints,” siger Mark Lavelle, Senior Vice President for handel i Adobe og tidligere direktør i Magento.

De første nye funktioner i integrationen af Magento Commerce Cloud til Adobe Experience Cloud er tilgængelige til enterprise-virksomheder, der fremover kan:

  • Forudsige kundens behov:Proaktive analyser med Adobes maskinlæringsteknologi, Adobe Sensei, gør det muligt at identificere mønstre i kundeadfærd og forudse problemer, før de opstår. Det gælder fx udfordringer ifm. særlige leveringskrav eller tomme lagerbeholdninger. Virksomheder kan fx udnytte de nye funktioner til at få en højere konvertering.
  • Skabe mindeværdige købsoplevelser:Integrationen med Adobe Experience Manager gør det muligt at skabe og håndtere effektive indkøbsoplevelser på hele kunderejsen. Integration med Adobe Target, der er drevet af Adobes AI- og maskinindlæringsteknologi, betyder, at virksomhederne kan levere kontekstrelevante indkøbsoplevelser og øge kundeloyaliteten.

Godt nyt til mobil-shopperne 

Også Magento Commerce Cloud, der bl.a. henvender sig til europæiske online-retailers og B2B-virksomheder, er blevet opdateret grundigt. Opdateringen gør det bl.a. muligt at:

  • Skabe mobile oplevelser, der virker:Mens mobilhandel bliver mere populært, har nogle virksomheder fortsat lave konverteringsrater og problemer med at håndtere forskellige kundeoplevelser på tværs af kanaler. Magentos nye Progressive Web Applications (PWA) Studio gør det muligt at skabe pålidelige, hurtige og engagerende mobile oplevelser, der kan øge konverteringen.
  • Færdiggøre kunderejsen med strømlinet betalings- og risikohåndtering: Virksomheder kæmper med at følge med de mange nye tilbud om alternative betalingsmetoder, hvilket truer den sidste del af kunderejsen. Med udgivelsen af Magento Payments kan virksomheder nu acceptere sine kunders betalinger med det samme – og styrke sikkerheden.
  • Ramme målgrupper med Amazon og Google:Takket være to nye integrationer kan virksomheder nu øge salget via Amazon Sales Channel og skabe og gennemføre kampagner med Google Smart Shopping Campaigns.
  • Bygge virkningsfulde hjemmesider hurtigere end nogensinde før:Den nye PageBuilder bruger simple træk-og-slip-funktioner, der gør det markant hurtigere for virksomheder at skabe mindeværdige købsoplevelser online – uden kreative begrænsninger eller behov for en udvikler.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>