Garmins nye Descent Mk3 dykkercomputere har 200 meter dykkerklassificeringer
Hjem NYE PRODUKTER Garmins nye Descent Mk3 dykkercomputere har 200 meter dykkerklassificeringer

Garmins nye Descent Mk3 dykkercomputere har 200 meter dykkerklassificeringer

Af Redaktionen

Par Descent Mk3i med den nye Descent T2 transceiver til dykkerkommunikation, dykkerhjælp og tanktryksovervågning.

Garmin annoncerede i dag Descent Mk3 ur-lignende dykkercomputere og Descent T2-transceiver med forbedret SubWave-ekkolodsteknologi, der – gennem en kommende software update – vil tilføje dykker-til-dykker-meddelelser og dykkerassistent til tanktrykovervågning.

Descent Mk3 kommer i to størrelser – 43 mm og 51 mm – med luftintegrationsmuligheder på begge og har en levende AMOLED touchscreen, en 200 meter dykkerklassificeret urkasse med tætte metalknapper, der er fuldt funktionsdygtige i dybden, og op til 48 timers batteritid i dykkertilstand. 51 mm Descent Mk3i kommer også med en indbygget LED-lommelygte for større synlighed under dårlige lysforhold – selv under vandet. Med værktøjer som flere dykketilstande, DiveView-kort og score for dykkeparathed, plus Garmins suite af sundheds, trænings- og smartfunktioner, hjælper Descent Mk3-serien dykkere med at få mest muligt ud af deres eventyr over og under overfladen.

Garmins nye Descent Mk3 dykkercomputere har 200 meter dykkerklassificeringer“Fra rekreativ til teknisk og hvert dyk derimellem, tilføjer Descent Mk3 og Descent T2-transceiveren innovative nye funktioner, der hjælper dig med at udforske dybere vand. En af dem er forbedringer af vores SubWave ekkolodsteknologi, som nu gør det muligt at kommunikere med andre dykkere og endda anmode om assistance fra nærliggende dykkere, når der er brug for hjælp – lige fra håndleddet. Dette kombineret med luftintegration, DiveView-kort og dykkeparathedsværktøjer hjælper med at gøre disse førsteklasses dykkercomputere til en væsentlig del af dit dykkerkit.” –Dan Bartel, Garmin Vice President for Global Consumer Sales

Udforsk dybderne – trygt og sikkert

Nye fremskridt ved Descent Mk3 gør det muligt at dykke med større ro i sindet.

  • Dykkerhjælp (kommer snart): Hvis en dykker har brug for hjælp, vil dette revolutionerende værktøj lade dem anmode om assistance lige fra deres ur takket være forbedret SubWave-ekkolodsteknologi. Når du bruger en Descent Mk3i dykkercomputer og Descent T2 transceiver, vil dykkere være i stand til at udsende en assistancealarm til andre tilsluttede dykkere. Nærliggende tilsluttede dykkere vil så kunne se dykkerens dybde og afstand og overvåge dem, indtil der ikke længere er behov for assistance.
  • Dykker-til-dykker-meddelelser (kommer snart): Ved hjælp af SubWave-teknologi vil dykkere med en Descent Mk3i og Descent T2 transceiver være i stand til at udveksle forudindstillede beskeder med andre tilsluttede dykkere, op til 30 meter væk.
  • Dykkegruppesporing: Brug luftintegration til at holde styr på, hvor andre dykkere er i gruppen. Se dybde og tanktryk for op til otte dykkere, der bruger en Descent T2 transceiver, op til 10 meter væk.
  • Dykkefokuseret design: En 200 meter dykkerklassificeret urkasse med stærkt, ridseresistent safirglas fungerer ved dobbelt så stor dybde som de tidligere generationer og har metalknapper, der er lækagesikre og fuldt funktionelle ved 200 meter. Plus, en skarp AMOLED touchscreen giver større synlighed – selv under vandet.
  • Indbygget LED-lommelygte: Integreret LED-lommelygte med indbygget strobe-tilstand giver dykkere større synlighed under dårlige lysforhold, over eller under vandet.Tilgængelig på 51 mm Descent Mk3i
  • Dykkeparathed: Se hvordan livsstilsfaktorer som søvn, motion, stress og jetlag kan påvirke kroppens overordnede parathed til at dykke. En højere parathedsscore kan tyde på, at det er tid til at dykke ned, mens en lavere score kan være grund til at overveje et lettere dyk.

Dyk ned

Descent Mk3 er designet af dykkere til dykkere, og er klar til den næste udflugt med dykketilstande til enkelt- og multiple gasdyk (inklusive nitrox og trimix), gauge, apnø, UV-jagt og lukket kredsløbsrebreather. Dykkere kan tilpasse yderligere dataskærme til hver dykketilstand eller vælge en forenklet dykkerskærm med større tekst for at gøre det nemmere at se kritiske dykkerdata. Nye DiveView-kort tilbyder batymetriske dybdekonturer og mere end 4.000 forudindlæste dykkersteder verden over for at hjælpe med at lokalisere specifikke steder som skibsvrag, identificere hotspots til UV-jagt og mere. Indbyggede sensorer – som en højdemåler, barometer, kompas og endda et undervandskompas – hjælper med at navigere et dyk, og overflade-GPS hjælper med at spore ned- og opstigningspunkter på overfladen. Dykkere kan også bruge variometerværktøjet til at overvåge deres fridyk-nedstignings- og opstigningshastigheder gennem tone- og vibrationsfeedback. Før et dyk kan brugere tjekke nærliggende tidevandsforhold fra deres ur og bruge referencepunktværktøjet til overfladenavigation til et måldykkersted. Efter et dyk lader dykkerloggen brugere gennemgå data, spore udstyr, tage noter og dele detaljer via Garmin Dive-smartphone-appen.

Mere end dykning

Descent Mk3, der også fungerer som et premium GPS-smartwatch, inkluderer snesevis af forudindlæste aktivitetsprofiler til trailløb, svømning, vandreture, golf og mere, så brugerne kan tracke, hvordan de bevæger sig. Premium fitnessfunktioner som VO2-max, daglige foreslåede træningspas til løb og cykling, udholdenhedsscore og bakkescore kan hjælpe brugerne med at holde sig i form til deres næste dyk, mens wellnessindsigt som søvnovervågning, søvnscore, Pulse Ox og Jet Lag rådgivning kan hjælpe brugerne med at forstå deres krop bedre.

Uanset om du er ude at udforske en ny destination eller opholder dig tættere på hjemmet, har Descent Mk3 navigations- og orienteringsfunktioner til at hjælpe hvert skridt på vejen. Forudindlæste TopoActive-kort fra hele verden kan hjælpe med at holde udforskninger på sporet, mens SatIQ-teknologi kan hjælpe med at give overlegen positioneringsnøjagtighed med multibånds-GPS, mens batteritiden optimeres. Opret eller find eksisterende ruter i Garmin Connect-appen, og få sving-for-sving-anvisninger direkte på uret, eller indtast en ønsket distance og få forslag til tur-retur-ruter, der bruger TrendLine-rute til at finde de bedste lokale stier.

Descent Mk3 er pakket med smartfunktioner og lader dykkere: modtage smart-notifikationer; downloade sange fra Spotify, Deezer eller Amazon Music (premium abonnement påkrævet) for telefonfri lytning; træne med større ro i sindet med hændelsesdetektion og assistance; komme hurtigt gennem kassen med Garmin Pay kontaktløse betalinger; og mere.

Descent Mk3 43 mm har en vejledende udsalgspris på DKK 9.699 mens den for 43 mm Descent Mk3i med ekstra luftintegration, dykkerbeskedfunktioner og Carbon Grey eller Bronze titanium urkranse er DKK 11.249. For dem, der leder efter luftintegration, dykkerbeskedfunktioner og en større skærm, tilbydes 51 mm Descent Mk3i med en Carbon Grey DLC titanium urkrans og sort silikonerem til DKK 12.799 eller med en DLC-titaniumrem til DKK 14.349. Descent T2-transmitteren har en vejledende udsalgspris på DKK 3.899.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>