LEJKA og eindom indgår unikt partnerskab: Går målrettet efter erhvervsejendomme
Hjem NYHEDER LEJKA og eindom indgår et nyt unikt partnerskab: Går målrettet efter erhvervsejendomme

LEJKA og eindom indgår et nyt unikt partnerskab: Går målrettet efter erhvervsejendomme

Af Redaktionen

De fremadstormende proptech-selskaber eindom og LEJKA offentliggør i dag et nyt partnerskab, som integrerer virksomhedernes platforme.

Formålet er at accelerere den digitale udvikling af ejendomsadministration særligt inden for erhvervslejemål.

For få år siden fandtes den ikke. I dag er proptech-branchen i stejl vækst og præget af startups, der ønsker at gøre op med traditionel drift og måden at administrere fast ejendom på. To af disse er proptech-virksomhederne eindom og LEJKA, som nu går til markedet med en ny, fælles løsning.

Partnerskabet integrerer eindoms værktøj til automatiseret ejendomsadministration med LEJKAs digitale platform til administration af udlejninger og lejekontrakter. Ifølge direktør og stifter af eindom, Niels Bidstrup, er det et direkte led i strategien om at vende branchen for ejendomsadministration på hovedet.

”Fast ejendom er et komplekst område, men har været præget af forældede og tunge systemer, som ikke har været gearet til at håndtere forskellige kundebehov. Det har medført, at branchen har stået lidt stille, og meget arbejde udføres stadig manuelt eller til en unødvendigt høj pris,” siger stifter og direktør i eindom Niels Bidstrup og tilføjer:

LEJKA og eindom indgår unikt partnerskab: Går målrettet efter erhvervsejendomme

Niels Bidstrup og Jan Blicher Grunnet

”Der er brug for digitalisering med åben software, hvor flere systemer taler sammen og skaber synergieffekter ved hjælp af data og integrationer. Partnerskabet mellem LEJKA og eindom kombinerer automatiseret software med juridisk ekspertise i en unik digital løsning, der kan skaleres til individuelle behov og gør det muligt at administrere ejendomme på en smartere og mere kosteffektiv måde,” siger Niels Bidstrup.

Løser stor udfordring for erhvervslejemål

Det primære fokus for partnerskabet er i første omgang administration af erhvervsejendomme, som selskaberne ser et særligt stort potentiale i at udvikle.

”Ved erhvervsudlejning er det vigtigt at få udarbejdet en korrekt lejekontrakt, indflytningsrapport mv. Udlejning er et område med komplicerede regler. Erhvervsudlejning er ekstra komplekst, da det i vidt omfang er muligt at indgå individuelle aftaler. Derfor er der et stort behov for at gøre processen mere simpel og tilgængelig, men stadig sikker og letforståelig med nye smarte digitale løsninger,” siger Jan Blicher Grunnet, direktør og stifter af LEJKA.

”Vores samarbejde med eindom kombinerer det juridiske og økonomiske ved ejendomsadministration. Nu får vores brugere én samlet, digital løsning til alle deres behov ved udlejning. Det er især relevant for de mange mindre udlejere og administratorer, som ikke har volumen til at have egne advokater og andre specialister ansat,” siger Jan Blicher Grunnet.

Den fælles integration bliver tilgængelig for eindom og LEJKAs kunder fra den 27. april 2022.

Ny lejelov medfører nye tiltag

Parterne vil også samarbejde på andre områder. I forbindelse med, at den nye boliglejelov træder i kraft den 1. juli 2022, afholder eindom et arrangement den 18. maj 2022. Her fortæller LEJKA om de nye tiltag, der kommer med lovændringen, ligesom konferencier og iværksætter Lars Horsbøl fra Resights fortæller, hvilke muligheder de digitale værktøjer giver for udlejere, administratorer og revisorer. Der vil også være oplæg fra Mobilepay og Visma e-conomic. Kontakt eindom for tilmelding.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>