Lenovo åbner nyt innovationscenter i Budapest
Hjem LEVERANDØRLENOVO Lenovo åbner nyt innovationscenter i Budapest

Lenovo åbner nyt innovationscenter i Budapest

Af Redaktionen

I dag styrker Lenovo sin forsyningskæde og Proof of Concept (POC) med nyt europæisk innovationscenter på produktionsanlægget i Ungarn, der giver kunderne mulighed for at teste og opleve de nyeste teknologier på tæt hold.

High-performance computere, kunstig intelligens og bæredygtighed er vigtige fokusområder for virksomheder, når de skal investere i nye infrastruktur- og datacenterløsninger.

Og med de mange nye teknologiske muligheder på markedet har virksomheder ofte brug for at teste løsningen i realtid, inden de træffer den endelige købsbeslutning.

Derfor åbner Lenovo nu et helt nyt innovationscenter på virksomhedens fabrik i Budapest, der giver eksisterende og potentielle kunder mulighed for at opleve og pilotteste nye infrastrukturløsninger i praksis.

”Vores nye innovationscenter skal styrke samarbejdet omkring skræddersyede infrastrukturløsninger med kunderne. Og nu kan vi give vores kunder mulighed for at teste deres arbejdsbelastninger endnu mere præcist på den nyeste teknologi og dermed sikre sig, at den løsning, de har valgt, har lige præcis den konfiguration, der kræves,” siger Per Overgaard, CTO for Infrastructure Solutions Group EMEA i Lenovo.

På de nye faciliteter i innovationscentret får kunderne adgang til at live teste POC’er direkte på fabrikken og køre de konkrete arbejdsbelastninger på en nøjagtig model af den endelige Lenovo-løsning. Dermed sikrer kunden sig, at løsningen rent faktisk kan løfte den forventede arbejdsbyrde. Og med direkte adgang til fabrikkens lagerbeholdning af komponenter og teknologier kan den færdige løsning tilmed fremstilles med en væsentligt kortere leveringstid.

Det nye innovationscenter indeholder også Lenovos første test- og demonstrationsanlæg til væskekøling i Europa, hvor kunderne kan afprøve markedets mest avancerede strøm- og køleinfrastrukturløsninger. De nye faciliter giver endda kunderne mulighed for at teste løsninger, der er bygget i samarbejde med eksterne partnere som fx Intel, AMD og NVIDIA.

Bæredygtighed i tankerne

Lenovo åbner nyt innovationscenter i BudapestPå innovationscenteret vil kunderne tilmed få adgang til at se energi- og vandforbrugsdata i realtid på tværs af hele anlægget på den nye Environmental, Social and Governance-væg og på den måde få overblik over infrastrukturløsningens konkrete ressourceforbrug og miljøpåvirkning fra test til fremstilling, køb og forsendelse.

Og som prikken over i’et betyder produktion direkte i Europa også kortere transportafstand, der reducerer CO2-udledningen markant, samtidig med at kunderne sparer på forsendelsesomkostninger og slipper for lange leveringstider.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>