Lenovo lancerer årets hårde julegaver
Hjem NYHEDER Lenovo lancerer årets hårde julegaver

Lenovo lancerer årets hårde julegaver

Af Redaktionen

I år bliver det nemt for de tech-begejstrede at udfylde ønskelisten til juleaften, for Lenovo er klar med en lang række produkter til leg, læring, arbejde og underholdning.

Lenovo lancerer årets hårde julegaverComputere, tablets og et enkelt smart clock. Lenovo løfter sløret for en lang række stærke produkter, som kommer på markedet tidsnok til, at de kan nå at komme på de teknologiglades ønskelister.

Premium-bærbare med masser af hestekræfter

Slanke, elegante og fleksibelt design. Lenovos nye bærbare computere tilbyder masser af lækre detaljer som læderomslag, lang batteritid og smukke skærmbilleder i 4K-opløsning og med HDR. De tre nye tilføjelser er:

Lenovo Yoga Slim 9i

En 14 tommer fleksibel computer med op til 10. generations Intel Core i9, læderomslag og en tykkelse på kun 13,9 mm. Yoga Slim 9i er en bomstærk maskine i en let krop og med et betagende skærmbillede.

Lenovo Yoga 9i

Fås i enten 14 eller 15 tommer med mulighed for masser af hukommelse og lagerplads. Med en medfølgende pen og et fleksibelt design, hvor du kan bukke skærmen helt bagover, gør den det let at tage håndskrevne notater eller slippe de kreative kræfter løs med digitale tegninger.

Lenovo Legion Slim 7i

Med Legion Slim 7i er der rig mulighed for at glemme alt om vintermørke og gråvejr. Verdens tyndeste 15 tommer gaming-bærbar byder på masser af muskler fra processoren, hukommelsen og grafikkortet, så du kan køre AAA-spil uden antydningen af lag eller udfald.

Læs mere her.

Teknologi til hele familien

Lenovo Tab P11 Pro – vores mest kraftfulde Android-tablet til forbrugere

11,5 tommer OLED-skærm med en opløsning på 2560 x 1600 pixels omkranset af en 6,9 mm sort ramme. Tab P11 Pro er en slank tablet skræddersyet til underholdning. Den kan holde strøm i op til 15 timer og understøtter en digital pen til at tage noter og tegne.

Lenovo Tab M10 HD Gen 2 – den perfekte familie-tablet til leg og læring

Lenovo og Google er gået sammen om at forbedre børns digitale oplevelser i forhold til leg og læring. Tab M10 HD Gen 2 debuterer Googles Kids Space – en børnetilstand med indhold rettet mod børn under ni år, og som begrænser adgang til apps, så børn sikkert kan færdes på tabletten.

Lenovo Smart Clock Essentiel – tag kontrol over det intelligente hjem

Den seneste tilføjelse til Lenovos omfangsrige smart home-løsninger. Smart Clock Essentiel gør sig perfekt på natbordet, hvor den kan vise tid og temperatur, fungere som vækkeur og aktivere hjemmets intelligente produkter. Du skal blot aktivere den indbyggede, digitale assistent med et ”Hey Google”.

Læs mere om de nye produkter her.

Priser og tilgængelighed

Lenovo Yoga Slim 9i forventes at komme til november, og priserne starter ved €1.899

Lenovo Yoga 9i, 14 tommer, forventes at komme til oktober, og priserne starter ved €1.799

Lenovo Yoga 9i, 15 tommer, forventes at komme til oktober, og priserne starter ved €1.999

Lenovo Legion Slim 7i forventes at komme til oktober, og priserne starter ved €1.299

Lenovo Legion BoostStation eGpu er ude nu, og prisen starter ved €349

Lenovo Tab P11 Pro kommer til november, og priserne starter ved €699

Lenovo Tab M10 HD Gen 2 kommer til september, og priserne starter ved €159

Lenovo Smart Clock Essentiel kommer til september, og priserne starter ved €59,99

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>