Mød Insta360 GO 3: Slip kreativiteten løs med det ultimative mini-actionkamera
Hjem NYHEDER Mød Insta360 GO 3: Slip kreativiteten løs med det ultimative mini-actionkamera

Mød Insta360 GO 3: Slip kreativiteten løs med det ultimative mini-actionkamera

Af Redaktionen

Næste generation af minikameraet har action-pod med flipskærm og lang batteritid.

Insta360 er stolte over at kunne præsentere det længe ventede Insta360 GO 3, som er den seneste udgave af det banebrydende mini-actionkamera.

Det kraftfulde GO 3 løfter optagelse på farten til nye højder og udbygger forgængerens ultrabærbarhed med en alsidighed uden sidestykke.

Kameraet er mindre end en tommelfinger og vejer kun 35 g. Det unikke magnethus gør, at du nemt kan montere det hvor som helst, hvilket åbner en verden af muligheder for at tage unikke billeder fra kreative vinkler. Og den nye Action Pod forvandler GO 3 til et mere alsidigt og kraftfuldt kamera. Ved hjælp af den vipbare touchskærm kan brugerne fjernstyre kameraet og få vist deres billeder, selv når GO 3 er monteret på svært tilgængelige steder. Når GO 3 er ved at løbe tør for strøm, kan det monteres i Pod’en og fortsætte med at optage i op til 170 minutter.

Uanset om du vil optage engagerende førstepersons POV-skud, opdage verden med dit kæledyrs øjne eller udforske nye perspektiver, giver GO 3 en hidtil uset fleksibilitet. Insta360 GO 3 kan bestilles i dag på Insta360.com samt fra forhandlere og udvalgte partnere.

Slip GO 3-konceptet løs: Grænseløs kreativitet i et lille kamera

 Det er nemt at indfange øjeblikket med GO 3. Takket være QuickCapture er optagelse på farten så nem som at trykke på forsiden af kamerahuset. Kameraets ultrakompakte design betyder, at du aldrig behøver at overveje, om du skal tage det med på tur. Hvad enten du leger med dine børn eller løber i skoven, fjerner GO 3 aldrig fokus fra øjeblikket. Ethvert perspektiv kan indfanges i levende 2,7K, perfekt til deling på sociale medier.

GO 3 leveres med en serie af magnetisk tilbehør, som virkelig åbner for kameraets kreative potentiale:

  • Magnetisk halskæde: En cirkulær magnet, der kan bæres rundt om halsen og anbringes under tøjet, så GO 3 kan bæres problemfrit på brystet til førstepersons POV-filmning.
  • Easy Clip: Et tilbehør designet til hatte, som placerer GO 3 oven på hovedet, hvor du kan filme håndfrit og fra en høj vinkel.
  • Pivot Stativ: En genanvendelig selvklæbende holder, der gør det nemt at optage fra vanskelige vinkler. Stativet er helt nydesignet og har desuden et 1/4″ gevind til montering på en selfie-stick eller et stativ.

Multifunktionel Action Pod: Remote Preview og forbedret kontrol

 Action Pod er en helt ny og innovativ hub, der løfter dine optagemuligheder til et helt nyt niveau. Et hus, en fjernbetjening og en oplader til GO 3 i én enhed.

Action Pod har en praktisk 2,2″ vipbar touchskærm og forbindes til GO 3 via Bluetooth for fjernbetjening i realtid og live-view. Svære kameravinkler – fra kattens halsbånd til et barnets cykel – kan nu nemt klares. Det bedste af det hele er, at Action Pod og kameraet er kompatible med det samme magnetbeslag, hvilket sikrer problemfri opsætning og øget alsidighed. Hvis du løber tør for strøm, er det nu nemt at sætte GO 3 i Action Pod’en, klikke den fast på samme holder, som kameraet sad på, og fortsætte med at filme.

Alt dette, samt et IPX4-vandafvisende design på Action Pod’en og IPX8-vandtæthed på 5 meter på kameraet gør GO 3 perfekt til at indfange minder overalt. Som en Insta360-spcialitet er GO 3 udstyret med FlowState Stabilization og 360 Horizon Lock, der sikrer jævne optagelser selv i de mest actionfyldte situationer. En udskiftelig linsebeskyttelse medfølger for at sikre problemfri optagelse.

 Stærke forbedringer til flagskibsydelse

 Insta360 GO 3 adresserer tidligere udfordringer i GO-serien med omfattende forbedringer. Softwareoptimeringer og en opgradering af opløsningen til 2,7K giver skarpe, levende videoer. Uden begrænsninger på længden af klip, og takket være et større 310 mAh-batteri kan kreatører fortsætte med at optage i op til 45 minutter uden Pod – en forbedring på 50% i forhold til den forrige generation.

Mød Insta360 GO 3: Slip kreativiteten løs med det ultimative mini-actionkameraGO 3 har to mikrofoner, der giver klarere og tydeligere lyd end forgængeren. Voice Control 2.0 følger også med denne opgradering, som giver mulighed for fuldstændig håndfri betjening af GO 3.

Antallet af optagefunktioner er udvidet med blandt andet Pre-recording, Loop Recording og Timed Capture. Med Timed Capture kan GO 3 planlægges til at tænde og begynde at optage på et bestemt tidspunkt. Slut med at stå tidligt op for at optage en timelapse ved solopgang!

En verden af muligheder med GO 3-økosystemet

 Som det er tilfældet med alle Insta360-kameraer, er GO 3 mere end bare et kamera; det understøttes af Insta360’s kraftfulde app- og redigeringsøkosystem, der er designet til at forenkle din filmproduktion.

FreeFrame Mode giver dig mulighed for at ændre billedformatet på dine optagelser efter optagelsen, så du kan redigere det samme klip til et 9:16-Instagram Reel og som en 16:9-YouTube-video. Hvor andre actionkameraer tvinger brugeren til at vælge billedformat før optagelsen og kun gemme indholdet i ét billedformat, lagrer GO 3 alt indhold til deling i alle billedformater, hvilket giver uovertruffen fleksibilitet.

Insta360’s velkendte AI-drevne redigeringsfunktioner udvælger automatisk dine bedste klip og redigerer dem til brugerdefinerede reels. Appens intelligente funktioner og brugervenlige interface giver dig frihed til at fokusere på din kreativitet, mens teknologien håndterer resten.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>