NNIT og DLG forlænger og udvider samarbejdet

NNIT, en af Danmarks førende leverandører af it-services og rådgivning har underskrevet en femårig forlængelse og udvidelse af sin aftale med DLG-koncernen, som er et af Europas største grovvareselskaber.

NNIT og DLG forlænger og udvider samarbejdet 1Med den nye aftale vil NNIT i de næste fem år understøtte DLG’s transformation mod mere cloud-baseret it-infrastruktur og koncern-it. Ved at anvende NNIT’s Hybrid Cloud-løsning, vil DLG migrere deres it-infrastruktur over i et Private Cloud-miljø, som giver en høj grad af fleksibilitet og sikkerhed.

Torben Spaabæk, CIO, DLG, siger om aftalen:

”Vi transformerer vores forretning og er glade for at kunne opnå en stærkere it-infrastruktur med vores aftale med NNIT. Ved at konsolidere vores nuværende danske it-infrastruktur over til NNIT’s Private Cloud-løsning opnår vi den ønskede grad af fleksibilitet, imens vi øger sikkerheden, fleksibiliteten og stabiliteten i vores drift.”

Jacob Hahn Michelsen, Senior Vice President, NNIT, siger om aftalen:

”Vi er stolte over at udvide vores samarbejde med DLG, med vores avancerede og gennemtestede Hybrid Cloud-løsning som fundamentet i en mere fleksibel it-infrastruktur.”

Hybrid Cloud er en del af ’Winning Solutions’ qua NNIT’s justerede strategi, som skal øge værdiskabelsen for kunder, der gennemgår digital transformation.

Værdien af den nye aftale andrager et mindre tocifret millionbeløb (DKK). NNIT og DLG har samarbejdet siden 2015.