Novasa bliver en del af Shape
Hjem TELEKOMMUNIKATION Novasa bliver nu en del af Shape

Novasa bliver nu en del af Shape

Af Redaktionen

Shape har opkøbt den danske app-specialist Novasa.

Opkøbet forstærkeryderligere Shapes position som det førende app-bureau i Danmark.

Københavnske Novasa blev grundlagt i 2004 og har været pionerer i den danskeapp-industri siden dens spæde begyndelse helt tilbage til dagene før iPhone ogAndroid, hvor begrænsningerne synede større end mulighederne. Siden da har deleveret app-løsninger af højeste kvalitet til velkendte danske virksomheder somCopenhagen Airports og REMA 1000.

Sammen med svenske Bontouch vil Shape og Waterland Private Equity skabe detledende digitale app-bureau på globalt plan. Sammenlægningen af Shape ogNovasa kommer naturligt som følge af et fælles ophav, som de første etableredespillere i den danske app-industri. Målet er at forene deres respektive styrker, ogfortsat udbrede en mobile-first tilgang til digital produktinnovation på det danskemarked sammen.

”Vi er meget begejstrede over at kunne byde Novasa velkommen til voresbureau-familie, som allerede består af Bontouch og os selv. Novasa er en afapp-pionererne i Danmark, og vi ser frem til at tilføje deres kompetencer og erfaringerfor at samle endnu mere ekspertise inden for mobil-udvikling i Danmark. Opkøbet afNovasa er et naturligt skridt for at vi kan styrke vores kundetilbud yderligere, ogfortsat levere morgendagens digitale vindere, – vindere som til stadighed skabes påmobilen,” siger Kristian Duvald Friis, Managing Director i Shape.

Shape og Novasa vil arbejde tæt sammen om eksisterende og fremtidige projekter,så kunder og medarbejdere kan drage fordel af den fælles ekspertise.

Novasa bliver en del af Shape”Vi har altid haft stor respekt for Shape grundet kvaliteten i deres arbejde og udsøgte smag.Ligesom Novasa, har Shape altid været tro mod den overbevisning, at det kræver ens fuldeopmærksomhed at levere ekstraordinære apps. Vi kunne ikke forestille os en bedre familieat blive en del af end Shape og Bontouch, og vi kan ikke vente med at komme i gang med atarbejde med vores nye partnere og kolleger,” siger Anders Hedegren, co-founder afNovasa

Parterne har valgt ikke at offentliggøre de finansielle detaljer ved opkøbet.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>