Samsung lancerer ny Galaxy A13
Hjem LEVERANDØRSAMSUNG Nu Samsung lancerer ny Galaxy A13

Nu Samsung lancerer ny Galaxy A13

Af Redaktionen

Nu lancerer Samsung endnu en mobil med stor skærm, godt kamera og høj ydelse til en fordelagtig pris.

Med Samsung Galaxy A13 får endnu flere adgang til Samsungs avancerede teknologier.

Galaxy A13 er udrustet med en 6,6” stor Infinity-V-skærm, der har 60Hz opdateringsfrekvens. Mobilens kamerasæt består af tre kameraer med smart billedbehandling, der sikrer, at billedkvaliteten er skarp og livlig. Samsung Galaxy A13 kommer derudover med et 5000mAh-batteri, som giver en batterilevetid på op til to døgn.

Samsung lancerer ny Galaxy A13

“Vi ved, at skærm, kamera og batterilevetid er noget af det vigtigste for forbrugerne – uanset hvor mange penge, man gerne vil bruge på en telefon. Galaxy A13 er et godt eksempel på, hvordan vi konstant arbejder på at gøre vores teknologiske landvindinger på disse områder tilgængelige for alle,” siger Claus Holm, landechef ved Samsung Danmark.

Pris og tilgængelighed

Galaxy A13 findes i farverne Black, White, og Blue og er tilgængelige hos udvalgte forhandlere og på samsung.com.

Galaxy A13 har en vejledende pris fra DKK 1.499.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>