Ny direktør for YouSee er hentet internt
Hjem NYHEDER Ny direktør for YouSee er hentet internt

Ny direktør for YouSee er hentet internt

Af Redaktionen

Fra den 27. august står Jacob Mortensen i spidsen for YouSee. Den nye direktør slår fra starten fast, at han vil fortsætte den strategi, YouSee allerede er lykkedes med på mange områder.

Ny direktør for YouSee er hentet internt 1

Jacob Mortensen

Siden 1. august har Jaap Postma både stået i spidsen for TDC Groups nye kundefokuserede forretningsenhed OpCo og været fungerende chef for YouSee, mens man har ledt efter den helt rigtige person til at tage over. Valget er faldet på Jacob Mortensen, der indtil nu har været produktdirektør i YouSee.

”Vi har kigget både internt og eksternt for at sikre, at vi fandt den bedste kandidat til at lede YouSee, og jeg er både glad og stolt over, at vi har fundet ham internt. Jacob har været i YouSee i fire år og haft en central rolle i både udformning og eksekvering af YouSee’s strategi. Jeg glæder mig til fortsat samarbejde med Jacob og til at se ham føre YouSee videre på den rejse, som allerede er godt i gang,” siger Jaap Postma, koncerndirektør og leder af OpCo.

Jacob Mortensen har de seneste fire år været en del af YouSee’s ledelse og stået i spidsen for tv og bredbånd og på det seneste også mobil. Han glæder sig til at fortsætte det gode arbejde, som YouSee allerede er lykkedes med.

”Det er både med stor respekt, men også med store ambitioner, at jeg nu tager over som ny øverste chef for YouSee. Vi har i de seneste to år lykkes med at løfte kundeoplevelsen og levere bedre løsninger ved at sætte glade kunder i centrum for alt, hvad vi gør i YouSee. Det er den helt rigtige langsigtede strategi, og jeg kommer til at fortsætte den linje som øverst ansvarlig for YouSee,” siger Jacob Mortensen.

Den 38-årige YouSee-direktør sætter sig i spidsen for YouSee kort tid efter, at TDC Group har sat en klar strategisk retning med ambitionen om fortsat at være markedsførende med Danmarks bedste infrastruktur og fastholde fokus på den digitale transformation, som selskabet har været i gang med de seneste år. Hvordan ser han YouSee’s rolle i den vision?

”YouSee er lykkedes med rigtig mange ting de seneste år. Vi har som nogle af de første i verden lanceret Bland Selv, som kombinerer tv og streaming, og jeg er stolt over, at vi nu bliver anerkendt for at have Danmarks mest fleksible tv- og streamingløsninger. Vi har lanceret YouSee More, som snart 200.000 kunder nyder godt af, og når vi går ud af 2018, har vi forbedret den digitale kunderejse markant og dermed reduceret mere end en million kald til vores kundecenter. Derudover er vi begyndt at producere vores eget indhold, som høster både gode anmeldelser og masser af seere,” siger Jacob Mortensen og fortsætter:

”Alt det skal vi fortsætte med, og det flugter perfekt med TDC Groups vision om at fokusere på innovation, digitale services og de bedste kundeoplevelser.”

Jacob Mortensen tager over som direktør for YouSee i dag, den 27. august, og efterlader dermed en ledig position som produktchef. Indtil man finder den rette kandidat til den stilling, vil han fortsætte som fungerende produktchef i YouSee.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>