Ny software fra Vertiv til overvågning af små og mellemstore edgedatacentre
Hjem NYHEDER Ny software fra Vertiv til overvågning af små og mellemstore edgedatacentre

Ny software fra Vertiv til overvågning af små og mellemstore edgedatacentre

Af Redaktionen

Vertiv, udbyder af digitale infrastruktur- og kontinuitetsløsninger, lancerer nu globalt Vertiv Environet Alert, en softwareløsning til overvågning og styring af små og mellemstore edge-datacentre.

Ny software fra Vertiv til overvågning af små og mellemstore edgedatacentre

Ny software fra Vertiv til overvågning af små og mellemstore edgedatacentre

Det er overkommeligt og let at anvende og eliminerer således de to mest almindelige hindringer for at bruge denne type værktøj i disse miljøer.

Vertiv Environet Alert overvåger nødvendige infrastruktursystemer i realtid og advarer de rigtige medarbejdere, når systemerne udsættes for risiko. Softwaren har en ny, intuitiv brugergrænse-flade, der giver brugerne klar information. Brugerne kan tilpasse datapunkterne til deres ønsker og dermed fokusere på andre opgaver.

“Små og mellemstore virksomheder mangler ofte pålidelig overvågning af deres netværk, fordi den type software hidtil har været for dyr,” udtaler Steve Lalla, vicepræsident for service- og softwareløsninger hos Vertiv. ”Det øger risiciene og omkostningerne, til skade for virksomheden. Med Vertiv Environet Alert kan de sikre deres nødvendige infrastruktur og drive forretning uden afbrydelse. ”

”Opbygning af datacenterovervågning på stedet er afgørende for at få et godt overblik over forretningen og reducere risici og omkostninger. For mindre virksomheder er adgang til skalerbare løsninger også vigtig, ”siger Mike O’Keeffe, vicepræsident for service- og softwareløsninger hos Vertiv i Europa, Mellemøsten og Afrika. “Vertiv Environet Alert er en overvågningstjeneste for SMV’er og hjælper dem med at overvåge deres kritiske infrastruktur og sikre kontinuitet.”

Vertiv Environet Alert leverer overlegen overvågnings- og alarmfunktioner og kan spore ændringer i datahåndteringen indenfor områder som sundhedspleje, finansielle tjenester, regering, uddannelse og andre industrier, der er afhængige af mindre datacentre og edgefaciliteter. Det fungerer med SNMP-enheder og med netværksadministrationsværktøjer gennem en API samt med andre værktøjer, der administrerer infrastruktur i datacentre (DCIM). Derudover fungerer det med andre overvågningssystemer og kan således strømline styringen af ​​forskellige netværk.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>