PANASONIC-PROJEKTORER VÆKKER GAME OF THRONES TIL LIVE PÅ VERDENS ENESTE OFFICIELLE STUDIE-TOUR
Hjem TEKNIK PANASONIC-PROJEKTORER VÆKKER GAME OF THRONES TIL LIVE PÅ VERDENS ENESTE OFFICIELLE STUDIE-TOUR

PANASONIC-PROJEKTORER VÆKKER GAME OF THRONES TIL LIVE PÅ VERDENS ENESTE OFFICIELLE STUDIE-TOUR

Af Redaktionen

Panasonic 1-chip 4K DLP-projektorer og -skærme er med til at skabe en sjælden oplevelse af Game of Thrones i Linen Mill Studios i Nordirland.

Game of Thrones-fans over hele verden kan nu genopleve deres yndlingsscener fra den prisbelønnede HBO-serie på den officielle Game of Thrones Studio Tour, hvor Panasonic 1-Chip DLP 4K-laserprojektorer og 4K-skærme giver en medrivende visuel oplevelse af The Seven Kingdoms og deres særlige univers.

Game of Thrones Studio Tour ligger i Banbridge, Nordirland, i hjertet af seriens åndelige hjem og dens primære filmstudie. Den genskaber scenerne fra serien og inviterer besøgende til at fordybe sig i en omfattende samling af kostumer, rekvisitter og våben fra den populære HBO-serie.

PANASONIC-PROJEKTORER VÆKKER GAME OF THRONES TIL LIVE PÅ VERDENS ENESTE OFFICIELLE STUDIE-TOURAt fange et kulturelt fænomen
Gennem otte sæsoner med 73 episoder vandt Game of Thrones ikke mindre end 272 priser på verdensplan og blev et kulturelt fænomen og et forbillede for fantasygenren. For at bevare oplevelsen af en så anerkendt produktion installerede Panasonic 15 Panasonic 1-Chip DLP 4K-projektorer  og næsten 50 professionelle og interaktive 4K-skærme, der spænder fra 55 til 98 tommer i størrelse, i studiet.

Markedsledende projektion er afgørende for medrivende oplevelser
Panasonics farvegengivelse giver besøgende på Game of Thrones Studio Tour følelsen af at være på stedet, takket være 4K-projektorer, der viser det højeste niveau af detaljer, realisme og farver, når de projiceres på enhver overflade – selv de typisk omskiftelige miljøer, der er blevet synonyme med serien.

Projektorerne og skærmene er omhyggeligt placeret på hele turen, så kulisserne og miljøerne forbliver så realistiske som muligt og ikke forringer den samlede oplevelse for de besøgende. Dette er muliggjort af Panasonics udvalg af fleksible installationsløsninger såsom objektiver med ultrakort projektionsafstand, der gør det muligt for besøgende at komme tæt på indholdet uden at skabe skygger.

Suveræn pålidelighed med vedligeholdelsesfri drift
Panasonics 1-chip DLP 4K-projektorer blev også valgt på grund af deres omdømme og pålidelighed med en vedligeholdelsesfri levetid på 20.000 timer eller mere i faste installationer. Dette gør det muligt for museer og attraktioner, såsom The Game of Thrones Studio Tour, at maksimere besøgstiden.

Bæredygtigheden af Panasonic-projektorer har ligeledes været afgørende for den samlede installation. Projektorernes standby-tilstand og evne til at blive styret og overvåget betyder, at de kun bruges, når der er behov for det, hvilket sparer energi. Desuden kræver Panasonics 1-Chip DLP 4K-laserprojektorer ikke regelmæssig udskiftning af pærer.

David Browne, administrerende direktør hos Linen Mill Studio, siger: “Dette er den eneste Game of Thrones Studio Tour i verden. Efter vores åbning har vi haft flere fra Warner-familien og ledelsen gennem turnéen, og de har været meget imponerede over, hvad de har set. Vi er glade for, at brandet bliver ordentligt repræsenteret, og det, vi har her for besøgende at opleve, er virkelig verdensklasse. Takket være Panasonic er det nu muligt at se det bedste, Game of Thrones kan være.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>