Philips Professional Display Solutions præsenterer en lang række nyheder på ISE

Philips Professional Display Solutions løfter sløret for sin største lancering på ISE nogensinde

Philips Professional Display Solutions præsenterer en lang række nyheder på ISE 1Med lanceringen af en række nye innovative produkter og løsninger styrker Philips Professional Display Solutions sin position på markedet. Den brede vifte inden for ny digital skiltning, professionelle tv’er, LED og samarbejdsløsninger er designet til at skabe meningsfulde løsninger på tværs af områder med fokus på uddannelse, hotel, virksomhedskontorer, detailhandel og fødevaremarkedet.

Chris Colpaert, General Manager for EMEA, AP og NA, udtaler: “Philips Professional Display Solutions blev skabt ud af innovation, og vi har fastholdt vores ry ved fortsat at bringe nytænkende produkter til markedet. De har gjort det muligt at skabe store ændringer, hvad enten det er i klasseværelset, i en detailbutik, et mødelokale eller i hotelbranchen. Produkterne, der er lanceret på ISE 2020, demonstrerer tydeligt vores strategi om at drive markedet fremad ved hjælp af avancerede samarbejdsløsninger, der gør forretning nemmere for alle.”

MediaSuite 2020 med Android P og indbygget Netflix

Et år efter sin debut på ISE 2019, afslører Philips Professional Display Solutions den næste generation af den Google-certificerede MediaSuite Pro-serie – med et helt nyt design, forbedret funktionalitet samt funktioner og fordele, der aldrig er set før.

Ved at bygge videre på strategien om at tilbyde markedsførende produkter og løsninger til hotel-tv’er fordobler den nye MediaSuite-serie det nuværende antal af 4K-skærme. Det sker med fornyelsen af 6000-serien samt lanceringen af en helt ny UHD-serie med 5114U-modellerne. Alle serierne kommer i et nyt elegant og stilfuldt design og fås i en række forskellige størrelser for at møde forskellige forretningsbehov.

Ligesom de tidligere modeller kommer alle de nye MediaSuite tv’er med indbygget Chromecast, adgang til tusinder af apps samt Androids seneste softwareopdatering, Android P, der tilbyder en række nye funktioner og muligheder, hvilket giver en forbedret og mere personaliseret brugeroplevelse.

MediaSuite til hotel-tv’er kommer desuden med indbygget Netflix – den førende streaming-underholdningsservice i verden.

Som en del af Philips Professional Display Solutions ‘Extended Lifetime’-garanti vil Netflix, sammen med andre opdateringer gennem Android P, være tilgængelig på alle nye og eksisterende MediaSuites, hvilket betyder, at de banebrydende tv’er bogstavelig talt bliver bedre med alderen og sikrer et større investeringsafkast.

B-Line øger effektiviteten til møder

Philips B-Line er en helt ny alsidig serie af Google- og Crestron-certificerede UHD Pro tv’er, der er designet til at forbedre effektiviteten i møderummene hos virksomheder, samt gøre det endnu lettere at planlægge og dele indhold.

Den nye B-line serie udnytter styrkerne fra det indbyggede Android P-styresystem samt Chromecast og er dermed den mest universelle løsning til at dele ideer og indhold fra mødedeltageres egne enheder.

Samarbejde på et nyt niveau med ny C-Line

Med den nye C-Line-serie tager Philips Professional Display Solutions mødekreativitet og -samarbejde til et helt nyt niveau. Den nye række af interaktive PCAP touch-skærme til virksomheder er udviklet i to versioner – baseret enten på en Android- eller Windows-baseret platform – alt efter brugerens behov.

C-Line-serien kommer i størrelser, der passer til alt fra store bestyrelseslokaler til små møderum og kombinerer funktionaliteten fra en kraftfuld Microsoft Windows pc med en lang række apps og funktioner, der imødekommer mange af de udfordringer og frustrationer, der associeres med møder.

C-Lines strømlinede egenskaber til skærmdeling, hurtig opsætning samt den bedste funktionalitet til videokonferencer på markedet sikrer, at hvert møde opnår sit fulde potentiale og medarbejderproduktiviteten maksimeres, uanset om de er fysisk i rummet, sidder på et andet kontor, arbejder hjemmefra eller befinder sig i et helt andet land.

Vær den bedste i klassen med T-Line

Philips Professional Display Solutions har lanceret en ny serie af T-Line-skærme, der er fyldt med funktioner, som specifikt retter sig mod alle niveauer inden for uddannelse. Modellerne fås i 65”, 75” og 86” og er den sidste nye række af interaktive touch-skærme. Skærmene kommer i et slankt, stilfuldt design med smalle rammer og bringer kvalitetsdesign tilbage i klasseværelser og auditorier.

T-Line er drevet af Android – verdens mest populære OS med mere end 2,5 milliarder aktive enheder – og er derfor velkendt for både studerende og undervisere, samtidig med at den understøtter alle store operativsystemer herunder ChromeOS, MacOS, Windows og iOS. Dette gør det muligt for de studerende at bidrage til undervisningen ved at kunne følge med i, arbejde med og dele dokumenter – alt sammen uden at forlade deres plads.

T-Line opmuntrer aktivt de studerende til at deltage og samarbejde i undervisningen ved hjælp af 20 touch-punkter, højhastighedsteknologi og en optimeret glasbelægning, der giver en fantastisk oplevelse, når man skriver på skærmen.

Giver en bedre oplevelse – X-Line

Philips Professional Display Solutions løfter niveauet med sit udvalg af videovægge og udvider deres X-Line med en ny serie til erhvervslivet. Med en overlegen hvid balance og præcis farvekonsistens, leverer de 55”-skærme den høje opløsning, der kræves, når der skal præsenteres statisk og jævn baggrund, herunder regneark fra programmer som MS Excel eller slideshows fra værktøjer såsom MS PowerPoint.