Elbilssalget eksploderer på Fyn med en vækst på 177 pct.: Nu kommer Polestar til Odense
Hjem ELBIL Nu kommer Polestar til Odense

Nu kommer Polestar til Odense

Af Redaktionen

Polestar (Nasdaq: PSNY), det svenske performance elbilsmærke, åbner i dag et nyt Polestar Destination i Odense, der bliver den sjette Destination i Danmark på under et år.

Elbiler er i høj kurs i hele landet, men særligt på Fyn har man indhentet den efterspørgsel efter elbiler, der indtil nu primært har været repræsenteret i hovedstadsområdet.

På Fyn oplever man i øjeblikket et kraftigt stigende salg af elbiler, og alene i Odense Kommune har man oplevet en fremgang i elbilernes andel af totalsalget på 177 pct. fra 2021 til 2022. Det er næsten en dobbelt så stor stigning som i Københavns Kommune, der kun har oplevet en fremgang på 94 pct. i samme periode. Det viser tal fra De Danske Bilimportører.

På baggrund af udviklingen har Polestar besluttet at imødekomme fynboernes interesse for elbiler og kan fra i dag derfor byde velkommen på Bondovej 18 i Odense med en midlertidig Destination, indtil den endelige og officielle Polestar Destination står helt færdigbygget i 2023.

Henrik Bang, adm. direktør for Polestar i Danmark siger: ”Udviklingen i Odense og på Fyn understreger, at elbiler ikke længere kun er et storbyfænomen, men derimod en tendens, der præger hele landet. Med Odense som Danmarks tredje største by er det naturligt at åbne her, og vi glæder os meget til at byde kunder og andre interesserede velkommen til Polestars nye Destination.”

De seneste år er der sket en stor udvikling i andelen af premium elbiler på Fyn, og ifølge Henrik Bang siger det noget mere generelt om markedet for elbiler:

“Det sidste år har vi set flere nye spiller på markedet for premium elbiler, og udviklingen går kun én vej. Polestar er hurtigt blevet en etableret spiller herhjemme, bl.a. fordi vi har dedikeret os til godt design, teknologisk innovation og fantastiske køreegenskaber, som falder i danskernes smag.”

Elbilssalget eksploderer på Fyn med en vækst på 177 pct.: Nu kommer Polestar til Odense

Polestar Destination i Odense, der får adresse på Bondovej 18, 5250 Odense, åbner op for prøvekørsler den 1. september, og ligesom hos Polestars andre Destinations i Nærum, Vallensbæk, Vejle, Aarhus og Aalborg vil der stå Polestar Specialister klar til at give en grundig introduktion til bilen, inden prøveturen påbegyndes. Prøveturen skal bookes på forhold og kan bestilles her: www.polestar.com/dk/test-drive

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>