Samsungs nye Galaxy Z fold-serie, Galaxy Watch 5-serie og Galaxy Buds2 Pro er nu tilgængelige i butikkerne
Hjem LEVERANDØRSAMSUNG Samsung lanserer dennye Galaxy Z fold-serie, Galaxy Watch 5-serie og Galaxy Buds2 Pro

Samsung lanserer dennye Galaxy Z fold-serie, Galaxy Watch 5-serie og Galaxy Buds2 Pro

Af Redaktionen

Fra i dag er Samsungs nyeste innovationer tilgængelige hos udvalgte forhandlere, hvor man kan udforske den nye generation af foldbare telefoner, Samsung Galaxy Z Fold4 og Samsung Galaxy Z Flip4, som blandt andet har en opgraderet kameraoplevelse og større batteri end de tidligere generationer.

Derudover kan man finde Samsungs tredje generation af trådløse høretelefoner Galaxy Buds2 Pro, som leverer Hi-Fi 24bit Audio med et højt dynamisk område og en krystalklar opløsning, samt Samsung Galaxy Watch5 og Samsung Galaxy Watch5 Pro, Samsungs nyeste generation af smarte ure, der kommer med større batteri end tidligere, personligt design og forbedret holdbarhed.

”Vi glæder os til endelig at få vores nye produkter ud i butikkerne. Vi har på forhånd set en stor interesse for både vores nye foldbare telefoner, Galaxy Z Flip4 og Galaxy Z Fold4 og også vores nye Watch 5-serie, hvilket er glædeligt”, siger Claus Holm, Landechef og IM Director for Samsung i Danmark.

Galaxy Fold4 og Galaxy Flip4

Galaxy Z Fold4 og Galaxy Z Flip4 er fjerde generation af Samsungs foldbare telefoner. Den nyeste generation af foldbare modeller fra Samsung har forbedret ydeevne, tilpasningsmuligheder og FlexCam-oplevelser. Som et bevis på Samsungs dedikation til overlegent håndværk er hver enkelt komponent blevet grundigt analyseret for at optimere oplevelsen og sikre, at alle forbrugere har en enhed, der passer til deres behov.

Galaxy Z Fold4 er resultatet af Samsung Galaxys konstante smartphone-innovation og er Samsungs mest kraftfulde smartphone til dato. Z Fold4 kombinerer Samsungs samlede ekspertise inden for mobilteknologi for at skabe en enhed med øget funktionalitet, uanset om den er åben, lukket eller i Flex-tilstand. Desuden er det den første enhed, der leveres med Android 12L, en særlig version af Android, som Google har skabt til oplevelser med store skærme, herunder foldbare enheder. Multitasking-oplevelsen er komplet med S Pen-funktionalitet, der gør det muligt at tegne og skrive notater på farten – hvilket kan gøres endnu nemmere med et Standing Cover med indbygget etui til S Pen. Vejledende pris fra DKK 13.999.

Samsungs nye Galaxy Z fold-serie, Galaxy Watch 5-serie og Galaxy Buds2 Pro er nu tilgængelige i butikkerneGalaxy Z Flip4 kombinerer stil med funktion i et opdateret elegant design og større batteri. Brugerne kan optage håndfri video eller gruppeselfies fra forskellige vinkler ved at folde Z Flip4 delvist sammen for at aktivere FlexCam og nyde dem på deres yndlingsapps. Takket være Samsungs partnerskab med Meta er FlexCam optimeret til de mest populære sociale platforme, herunder Instagram, WhatsApp og Facebook. Z Flip4 er skabt til at give en bedre håndfri oplevelse, hvor brugerne ikke behøver at åbne telefonen. Vejledende pris fra DKK 8.699.

Galaxy Watch5-serien

Galaxy Watch5 Pro og Galaxy Watch5 former sundheds- og wellness-vaner med intuitiv indsigt og avancerede og endnu mere kraftfulde funktioner. Galaxy Watch5 Pro er den nyeste tilføjelse til Galaxy Watch-serien og er Samsungs mest holdbare og funktionsrige ur til dato, hvor sportsur møder smartur. Galaxy Watch5 forbedrer de funktioner, som forbrugerne er afhængige af hver dag. Begge enheder kommer med et større batteri, et personligt design og BioActive-sensor, som giver brugerne det hidtil mest komplette billede af deres sundhed. Vejledende pris for Galaxy Watch5 Pro fra DKK 3499. Vejledende på Galaxy watch5 fra DKK 2299.

Galaxy Buds2 Pro: Førsteklasses design med ultimativ lydoplevelse

Buds2 Pro er Samsungs nye top-of-the-line earbuds, der giver den mest medrivende trådløse lydoplevelse med et nyt, kompakt design. Galaxy Buds2 Pro kommer med overlegen Hi-Fi 24bit Audio, som giver et højt dynamisk område og en krystalklar opløsning. Med det nye Samsung Seamless Codec(SSC HiFi) kan musik af høj kvalitet overføres uden pause, og den nye koaksiale 2-vejs højttaler gør lyden fyldigere end nogensinde før. Vejledende pris fra DKK 1.799.

Fra og med i dag er samtlige nyheder tilgængelige hos udvalgte danske forhandlere og på https://www.samsung.com/dk/

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>