Poly har suverænt flest Teams-certificerede headsets

Poly tilbyder nu dobbelt så mange Microsoft Teams-certificerede headsets og personlige speakerphones som nogen andre førende leverandører.

Poly har suverænt flest Teams-certificerede headsets 1Plantronics, Inc. (“Poly” – tidligere Plantronics og Polycom) (NYSE: PLT), en global unified communications-virksomhed, fortæller i dag, at virksomheden nu har den største portefølje af Microsoft Teams-certificerede headsets, og tilbyder dermed mest fleksibilitet og flest valgmuligheder med over 20 headsets og personlige speakerphones, der er certificerede til Teams.

Det placerer Poly som den leverandør, der har den mest omfattende end-to-end suite af Teams-certificerede headsets, videoenheder, telefoner og speakerphones, der er tilgængelige til dags dato.

Poly har solgt næsten 17 millioner Microsoft-kompatible enheder de seneste tre år. Deres portefølje af certificerede enheder med den lilla Teams-knap, inkluderer Voyager 4200 Office-serien, Voyager 4245 Office, Voyager 5200 Office-serien, Calisto 3200 og 5300 speakerphones, Blackwire 3300-serien og den for nyligt lancerede Blackwire 8225. Teams-knappen gør det muligt for brugeren at ringe ind til et Teams-møde samt at modtage notifikationer, så man ikke går glip af noget.

”Kunder og brugere har behov for et stort udvalg, når de skal finde et premium headset eller en USB-lydenhed, som de har brug for i deres arbejde – især i et nyt arbejdsmiljø som hjemme ved køkkenbordet,” siger Christine Roberts, Senior Vice President og General Manager i Enterprise Headsets hos Poly. “Når det kommer til premium-produkter, der problemfrit kan integreres med Microsoft Teams, kan ingen andre give dig stort udvalg og fleksibilitet som Poly.”

Behovet for at kunne samarbejde på afstand er blevet essentielt efter den store stigning i hjemmearbejde. Det kan ses i Microsoft Teams’ enorme vækst fra 32 millioner brugere i begyndelsen af marts 2020 til 75 millioner brugere i april 2020. Deraf et endnu større behov for Teams-integreret udstyr.

Frost & Sullivan: Tendensen med fjernarbejde fortsætter

”Da tendensen med fjernarbejde vil fortsætte for de fleste virksomheder, vil behovet for en lang række Teams-integrerede enheder fortsat være en høj prioritet,” siger Alaa Sayed, branchedirektør i analysehuset Frost & Sullivan. ”Ingen andre leverandører kommer tæt på Poly’s portefølje af Teams-certificerede enheder til hjemmet, kontoret og alt derimellem. Poly’s evne til at tilbyde enkle, fleksible og pålidelige kommunikations-enheder er kun én af grundene til, at Poly fortsat er den førende leverandør af headsets til erhvervslivet globalt.”

Poly’s portefølje indeholder Teams-certificerede enheder, der spænder fra trådløse DECT™-headset-systemer såsom Savi 8200 Office og UC-serien, til premium Bluetooth®-headsets, der kan oprette forbindelse til PC’er og mobiler ligesom Voyager-porteføljen – og bærbare USB-speakerphones som Calisto 5300.

Alle certificerede produkter er gennemtestede og Microsoft-certificerede for at sikre optimal lyd- og brugeroplevelse, og er gennemtænkt i designet, så man kan arbejde fleksibelt og problemfrit med Microsoft Teams – og Poly kan være den ‘one-stop-shop’, der opfylder organisationens behov for samarbejdsudstyr, uanset om man er Microsoft Teams-superbruger eller bare er i begyndelsen af en rejse med Teams.